Društvo

Od danas na niškom aerodromu četiri nova šaltera

Putnicima koji lete sa niškog aerodroma “Konstatnin Veliki” od danas su na raspolaganju četiri nova šaltera koja će služiti za registraciju putnika i prtljaga.

U saopštenju JP Aerodrom Niš, četiri nova šaltera omogućiće da se istovremeno obavlja registracija putnika i prtljaga za dva različita leta, što do sada nije bilo moguće.

To će doprineti efikasnosti službi na aerdromu koji je u pethodnoj godini doživeo pravu eskpanziju.

Direktne  letove sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” trenutno imaju mađarska kompanija Vizer/orig. Wizz Air i irska Rajaner /orig. Ryanair, a očekuje se dolazak i švajcarske avio kompanije Germania koja će uspostaviti direktne letove ka Cirihu.

Time će Niš biti povezan sa deset evropskih gradova i šest država: Slovačkom, Nemačkom, Holandijom, Švedskom, Italijom i Švajcarskom.

Rajaner iz Niša leti prema Berlinu, Bratislavi, Dizeldorfu i Milanu, a mađarska avio kompanija Vizer, koja je prva pokrenula direktne letove sa niškog aerodroma, prema Malmeu, Bazelu, Dortmundu, Memingemu i Ajndhovenu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com