Društvo

DEMANTI! Klinika za kardiovaskularne bolesti u Nišu danas redovno prima pacijente

Na Klinici za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra u Nišu, danas ima povećanog broja pacijenata ali nijedan od pacijenata nije prebačen u drugu zdravstvenu ustanovu, potvrdio je za Niške Vesti Aleksandar Stojković, pomoćnik direktora Klinike za kardiovaskularne bolesti KC u Nišu.

Nije tačna informacija koja se pojavila danas na portalu “Portal Niške vesti” (niskevesti.INFO) pod nazivom tekst – NIŠKA KARDILOGIJA PREBUKIRANA: Hitni slučajevi se prevoze u Nišku Banju. Niko danas od pacijenata nije prebačen u drugu zdravstvenu ustanovu, zbog kako piše u tekstu, pomenutog portala – prebukiranosti. Svaki pacijent za koga postoje indikacije za bolničko lečenje hospitalizovan je na niškoj Klinici za kardiovaskularne bolesti. Dijagnostičke i terapijske procedure se uredno obavljaju i nema nikakvih problema koji se pominju u tekstu”, kaže za NiškeVesti.RS Aleksandar Stojković, pomoćnik direktora Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com