Sport

STOJKOVIĆ OPLEO Da nije Partizana, Živković bi radio kao konobar u Nišu!

Srpski reprezentativni golman Vladimir stojković u razgovoru za “Mozzart sport” izneo je viđenje o Partizanu i slučaju “Andrija Živković”.

Prethodnih dana digla se neviđena prašina o statusu Andrije Živkovića. U interesu kluba je da ove zime proda mladog ofanzivnog vezistu, kako Partizan ne bi plaćao takozvane “penale” menadžeru Piniju Zahaviju, pošto je Andrija član njegove agencije. Sa druge strane, interesi porodice Živković ne poklapaju se sa onima koje zastupaju čelnici iz Humske, pošto bi “zlatni orlić” odlaskom na leto obezbedio znatno veći ugovor u novom klubu, pošto mu tada ističe obavezana vernost crno-belima.

Kritike na račun Andrije i njegovog oca Jovice Živkovića stižu sa svih strana, a jedna od najnovijih stiže iz Izraela od strane Vladimira Stojkovića, koji je u razgovoru za “Mozzart sport” istakao da je privržen interesima kluba iz Humske.

– Neke stvari mi stvarno nisu jasne i zato sam aposlutno uz Sašu, stojim iza svake reči mog nekadašnjeg kapitena. S druge strane, čitam danima šta se piše i ne mogu da shvatim šta to gospodin Jovica traži i zašto se ovako ponaša. On kao da hoće da prevari Partizan – oštro je počeo Stojković razgovor za pomenuti portal, a zatim nastavio još žešće.

– U onom pismu tata Živković kaže da se njegov sin mrznuo na minus deset čekajući da ode na trening. Pazi, Boga ti. A šta smo mi radili? Koji se to fudbaler u mladosti ili na početku karijere nije žrtvovao. Uostalom, sami smo izabrali ovaj sport, a on podrazumeva dosta odricanja. mučenja… Šta sad, svi da se nakačimo na grbaču Partizanu i da klub ispašta zato što je nečije dete stajalo na hladnom. Ne ide!

andrija 01
Andrija Živković, Foto: Marko Metlaš

Opširnije na Alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com