Sport

Golman Partizana u Urgentnom centru UKC Niš – Dijagnostika u toku

U toku je pregled golmana Partizana Aleksandra Popovića u Urgentnom centru niškog UKC-a na Neurohirurgiji, koji je u prvenstvenoj utakmici sa Radničkim zadobio udarac u glavu u 21. minutu nakon čega je izgubio svest i ostao da leži na terenu. Nakon zbrinjavanja, golman se oseća dobro, reči su dežurnog lekara niške Hitne pomoći.

“Naša ekipa na stadionu Čair je zbrinula povređenog gomana koji je imao epizodu kratkog gubitka svesti. Povređeni fudbaler se osećao dobro dok smo ga vozili do Ugrentnog centra UKC-a gde je dalje odvezen na dijagnostiku”, rečeno je Niškim Vestima u Hitnoj pomoći.

Informacija od timskog doktora Siniše Petkovića je da je Aleksandar Popović dobro.

“Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je pacijent A. P. zadobio lakši potres mozga prilikom fizičkog kontakta sa drugim licem. Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje”, rečeno je iz UKC-a Niš.

Mladi golman Popović dobio je udarac u glavu u 21. minutu utakmice, a onda je ostao nepomično da leži na terenu. Saigrači su  dotrčali i dozivali pomoć koja je utrčala na teren. Hitna pomoć je brzo reagovala. Popović je na kraju, posle velike drame, na nosilima i u kolima hitne pomoći iznet sa stadiona. Umesto njega na terenu je Nemanja Stevanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com