Politika

JOVANOVIĆ: Ambulanta u Milke Protić bila predizborno obećanje

U Narodnom pokretu Srbije podsećaju da ambulanta u naselju Milka Protić i dalje ne radi, uprkos obećanjima gradskih čelnika da će nakon rekonstrukcije zgrade biti otvorena. Kako smatraju, to je bio deo predizborne kampanje.

“Govorili smo ranije, a i vreme je pokazalo da je demontažom ambulante u naselju Milka Protić napravljena ambulanta u Čokotu. Gradski čelnici su u vreme izborne kampanje obećavali svašta, a između ostalog i ambulantu, međutim sve se završilo na obećanjima”, kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

On kaže da su i pored obećanja direktora niškog Doma zdravlja stanovnici ovog naselja ipak ostali bez osnovne zdravstvene zaštite.

“Prošlo je skoro tri meseca i do današnjeg dana ništa nije urađeno. Optuživali su nas da se ovde radi o politikanstvu, ali toga nije bilo kao što vidite. Ovde se radi o neodgovornosti vlasti prema građanima koji su ostali uskraćeni za najosnovnije stvari, a sve zarad nečije političke promocije u izbornoj kampanji i kako bi se hvalili da su otvorili novu ambulantu u drugom mestu”, zaključuje Jovanović.

On podseća da je u vreme prethodne lokalne vlasti u Nišu sagrađeno pet novih ambulanti, u Majakovskog, zatim u naselju Branko Bjegović, u Niškoj Banjii i drugim delovima grada.

BJ

                                                     Jovanović podseća da je Dom zdravlja u Banji sagrađen u mandatu prethodne vlasti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com