Politika

Poznato i Novo lice Srbije: Za manju razliku juga i severa zemlje

Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik stranke Novo lice Srbije kao i Branislav Jovanović,nastupiće zajedno na predstojećim lokalnim izborima u Nišu koji se očekuju juna-jula meseca ove godine.

Jovanović je istakao da je sve veća razlika između juga i severa Srbije i da će ukoliko pobede preokret u Nišu napraviti u prvoj godini vlasti, dok predsednik Novog lica Srbije Miloš Parandilović poziva druge opozicione stranke da im se pridruže i odbacuje saradnju sa SNS-om, SPS-om, radikalima i Zavetnicima.

Jovanović ističe da je ova nova grupacija tu “da ne dođu gori”. Ono što želi odmah da menja to što Niš ima skroman budžet od samo15 milijardi dinara.

“Sve je veća razlika između juga i severa zemlje. Dajem garanciju da će u prvoj godini vlasti, ako Novo lice Srbije i “Niš, moj grad” pobede na izborima, biti preokreta”, kazao je Jovanović.

On ističe da je Niš nekada bio demokratski centar Srbije, medijska republika, kada je imao pet slobodnih medija dok danas, kako tvrdi vlada – medijski mrak.

Parandilović pak ističe da će ova nova saradnja biti spoj mladosti i iskustva.

“Verujem da promena vlasti može ponovo da krene iz Niša. Niš je poznat po tome da je često znao da bude prvi u promenama. Pamtim 1996. i 1997. i da je sve to krenulo iz Niša. Verujem da opet može tako da bude i verujem u pobedu opozicije u Nišu, Novom Sadu i Čačku”, rekao je Parandilović.

Miloš Parandilović nekadašnji član Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), bio i na listi Dveri – POKS na parlamentarnim izborima pre dve godine kada je i promovisao – Novo lice Srbije, kasnije se pridružio poslanicima u Narodnoj skupštini Srbije. Novo lice Srbije je učesnik protesta i deo koalicije “Srbija protiv nasilja”.

Branislav Jovanović poznati je niški političar.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com