Politika

Jovanović: Razvoj Niša stao pre jedne decenije    

Razvoj Niša je zaustavljen, a najbolji primer za to je završetak saobraćajnog prstena. Deo tog prstena je i završetak Zetske ulice do Gabrovačkog puta što je višestruko važna saobraćajnica, rekao je Branislav Jovanović, odbornik grupe građana „Niš, moj grad“.

On podseća da je ovu saobraćajnicu izgradila prethodna vlast pre 12 godina i da je zahvaljujući njoj niklo novo stambeno naselje iznad pivare, sa desne strane.

„Izgrađenim saobraćajnicama sa leve strane od Zetske ulice takođe su nikla nova naselja. Ova ulica spaja se na kraju sa Mokranjčevom, pa je treba nastaviti do Gabrovačkog puta. Njenim završetkom povezao bi se taj deo grada, okolna sela i Gabrovački put, kao i samo naselje Delijski vis sa centrom grada. Zato insistiramo da jedan od prioritetnih kapitalnih objekata u gradu bude završetak Zetske ulice“, ističe Jovanović.

Prema njegovim rečima, Nišu su potrebne nove fabrike i kapitalne investicije za dalji razvoj. Kaže i da ćemo jedino tako ići u korak sa Beogradom i Novim Sadom.

„Sa nesređenom saobraćajnom infrastrukturom i našminkanim asfaltom ličimo na palanku. Mnogo se pričalo, a malo radilo. Kada smo mi vršili vlast Niš je bio veliko gradilište. Posle lokalnih izbora nastavićemo gde smo stali 2012. godine, jer narod ne možete da prevarite. Znaju Nišlije kako žive i da li ima rupa na ulicama i u novčanicima”, zaključuje Jovanović u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Razvoj Niša je stao pre 35 godina. Od tada su na vlast samo pljačkaši i lopovi-sakube.

  2. Preispitujem se da li grešim, jer lako je iz sofe nekoga online kritikovati. Ipak, kod Jovanovića greške nema. Za neverovati da čovek svesno igra na kartu zaboravnosti ljudi ili možda na tu neku mladalačku energiju dela javnosti koja je isuviše mlada da pamti godine njegovog funkcionerstva. Posebno u zadnjem mandatu. To je bio moralno-profesionalni debakl. Ne znam šta ga više tera da se javno eksponata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com