Društvo

Zlatara Stanimirović Nišlijama darovala klupu za zaljubljene

Zlatara Stanimirović minule nedelje darovala je građanima Niša klupu za zaljubljene. Klupa je postavljena u najvećoj niškoj opštini “Medijana” u Svetosavskom parku u neposrednoj blizini Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

Inače, najveća niška opština i Zlatara Stanimirović već nekoliko godina organizuju prijeme za učenike generacije osnovaca i srednjoškolaca, uz prigodne poklone i završne časove na kraju školske godine.

Foto: GO Medijana

Nedavno je i firma Mediteran Gaming Group iz Niša darivala „pametnu klupu“. Smeštena je u strogom centru Niša, u Obrenovićevoj ulici. Poseduje besplatan internet i više priključaka za dopunu mobilnih telefona.

Foto: GO Medijana

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić kaže da su ove donacije rezultat sve bolje saradnje opštine sa preduzetnicima koji posluju na njenom području, a koji time pokazuju sve veću društvenu odgovornost na delu i brigu o zajednici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovo je klupa za posvađane, a ne zaljubljene, jer koliko vidim ima dva singl mesta okrenuta na suprotne strane.

  2. Која превара?
    Заљубљни а раздвојени?!?
    Још табла није написана ћирилицом. Увреда за град и државу…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com