Društvo

“Za buduće mame” – Humanitarni turnir u stonom tenisu

Od 05. do 07. marta biće održan treći humanitarni turnir u stonom tenisu Liga++ IT Open na kom će se učesnici iz IT sektora nadmetati u stonom tenisu.

Svaki igrač treba da uplati minimum 1000 dinara, dok maksimum ne postoji,  sav novac će biti doniran u fond projekta “Za buduće mame” Džedajskog pokreta.

Prijave su otvorene do 29. februara.

Nakon Lige++ u malom fudbalu, ponovo stižu i nadmetanja u jednom od najpopularnijih individualnih sportova u rekreaciji. Liga++ i udruženje Džedajski pokret ovog marta donose treći humanitarni turnir u stonom tenisu za zaposlene u IT sektoru.

Pravo učešća imaju sve osobe (i muškog i ženskog pola) koje se profesionalno bave nekim poslom u sferi informacionih tehnologija (IT).

Provera igrača će se vršiti putem Linkedin profila ili CV-a.

Svaki igrač treba da uplati / donira minimum 1000 dinara, a količina doniranog novca biće anonimna. Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta “Za buduće mame”, koji u saradnji sprovode Džedajski pokret i Liga++, a u cilju doniranja nove opreme za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Nišu.

Prijave su otvorene od 21. do 29. februara, a žreb će biti obavljen 3. marta.

Mečevi će se igrati u stonoteniskom domu hale “Čair”.

Više informacija i prijave zainteresovani mogu naći na ovom linku.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com