DruštvoSport

Na humanitarnom teniskom turniru sakupljeno preko 140.000 dinara, novac ide NURDOR – u

Mila Ivanov i Nemanja Marjanović pobednici četvrtog HTT Naissus open

Osvajači četvrtog humanitarnog teniskog turnira Naissus open, odigranog na terenima Teniske akademije Živković u Nišu su Mila Ivanov i i Nemanja Marjanović. Čitav prihod sa ovog turnira je kao i ranije doniran organizaciji NURDOR.

Četvrti humaniatrni teniski turnir Naissus open održan je 8. i 9. jula na terenima TAŽ u Nišu, a okupio je do sada rekordan broj učesnika, preko 50 i ostvario najveći nagradni fond od 141.540,00 dinara koji je uručen organizaciji NURDOR.

Ljubitelji tenisa iz Niša, Leskovca, Kragujevca, Pirota, Beograda družili su se, igrali tenis i na kraju bili humani. Pored novca prikupljenog na samom turniru, nagradni fond su uvećale i donacije kompanije koje su se odazvale ovoj akciji i pomogle da četvrti Naissus open dostigne rekord kada je nagradni fond u pitanju.

Što se samog turnira tiče, po prvi put je održan i poseban ženski turnir, a trofej je podigla Mila Ivanov, koja je bila najbolja u mečevima igranim u kružnom sistemu takmičenja, dok je u muškoj konkurenciji Naissus open dobio novog šampiona – Nemanju Marjanović.

On jeu finalu savladao Marjana Stančića rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 3:6, 10:5, nakon skoro dva sata tenisa.

“Ovom prilikom, organizatori Naissus open turnira zahvaljuju svim kompanijama i učesnicima na pomoći, sa nadom da će turnir sledeće godine, kada bude bio organizovan jubilarni peti, okupiti još više ljubitelja tenisa i humanih ljudi”, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com