Sport

Održan humanitarni teniski turnir. Prikupljeni novac za lečenje Marine Đorđević

Završen je tradicionalni ekipni majski humanitarni teniski turnir koji je trajao mesec dana, a ove godine je organizovan povodom humanitarne akcije – za devetnaestogodišnju sugradjanku Marinu Đorđević koja boluje od leukemije. Na turniru je učestvovalo 10 ekipa sa preko 60 igrača i prikupljena su sredstva u iznosu od 70.000,00 dinara, saopštili su organizatori.

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa „Pamaxa“ u sastavu: Vladimir Spasić, Miladin Pavlović, Vladimir Ranđelović, Đorđe Kulić i Saša Stojanović koji su u finalu pobedili ekipu „Moderna“ u sastavu: Zoran Momčilov, Saša Ristić, Dimitrije Đokić i Milan Petrović. Treće mesto pripalo je ekipi „Lavovi“ sastava: Janko Gocić, Marjan Stančić, Aleksandar Jurela, Nenad Milutinović i Dejan Stamenković.

Titulu najboljeg igrača na turniru poneo je igrač ekipe „Moderna“ Dimitrije Đokić.

“Turnir je protekao u dobroj zabavi, sportskom duhu, fer pleju i što je najvažnije još jednom smo pokazali da postoje ljudi dobrog i velikog srca”, kazali su organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com