DruštvoEkonomija

YUMIS briljirao na Međunarodnom sajmu “ANUGA” u Kelnu

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovali su nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije “ANUGA”, koji će se održati u Kelnu u Nemačkoj. Niški Yumis kao i svake godine ima zapaženo učešće, veliki broj poslovnih razgovora dokaz su izuzetnog interesovanja za niške proizvode koji se već prodaju širom sveta.

Na sajmu “ANUGA” 2023, srpski proizvođači predstavljaju proizvodne programe na dva nacionalna štanda Srbije, i to u paviljonu gotovih proizvoda “Fine Food” i u paviljonu zamrznutnih proizvoda “Frozen Food”.

Niški YUMIS redovan je učesnik svetskih sajmova jer u susretu sa drugim proizvođačima, stručni ljudi niške kompanije dobiju najbolje informacije kakva su “stremljenja” na prehrambenoj mapi sveta. Zapaženo učešće na ovogodišnjem sajmu u Kelnu još jedan je dokaz dobrog poslovanja kompanije koja više od tri decenije kvalitetom obara sopstvene rekorde.

Kocić i direktori YUMIS-a na Sajmu u Kelnu; Foto: Niške Vesti

“Pravo je zadovoljstvo predstavljati Srbiju na ovako važnom svetskom privrednom sajmu. Pored značaja ovo je lepa prilika da odmerimo snage sa konkurencijom a jednako su nam bitni i kontakti koje smo uspostavili sa budućim saradnicima. Mi svake godine širimo naše tržište, a to je polako već čitav svet. Usmereni smo pored domaćeg tržišta velikim delom proizvodnje ka izvozu i tome težimo. Podrška Privredne komore Srbije i Razvojne agencije nam puno znači kako bi na najbolji načim ponudili ono što mi u Srbiji najbolje radimo a to je pravimo najkvalitetniju hranu”, rekao je za Niške Vesti Milovan Kocić, predsednik kompanije Yumis.

“ANUGA” je jedan od najvećih međunarodnih sajmova iz oblasti prehrambene industrije na svetu, koji se svake druge godine održava u Kelnu u Nemačkoj, u sajamskom prostoru Koelnmesse GmbH. Ovaj sajam pored naših proizvođača okupi oko 8.000 izlagača iz više od stotinu zemalja i 170.000 posetilaca iz dve stotine zemalja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com