Promo

NOVO! Kokice “sa roštilja”, sa piletinom, sirom ili kečapom – YUMIS

Idealne ako želite da uz odlične i zdrave grickalice gledane neki film ili jednostavno uživate u prolećnim danima sa svojim prijateljima ili porodicom.

Yumis je tržištu ponudio ono što odavno žele svi oni koji vole kokice.

Kokice sa ukusom roštilja, piletine, sa sirom ili ukusom kečapa…ova nova četiri ukusa možete da pazarite u svim bolje snabdevenim marketima, uz pečat kvaliteta koji traje  više od tri decenije.

Zašto su kokice najzdravije grickalice?

Kokice imaju u sebi veću količinu antioksidanata i vlakana. Blizu 80% čine ugljeni hidrati dok od vitamina sadrže vitamine B grupe, od minerala sadrže kalijum, fosfor i magnezijuma dok u veoma malim količinama ima gvožđa, kalcijuma, natrijuma i cinka. Kokice su odličan izbor ako želite da smanjite telesnu težinu jer sadrže veliki broj vlakna i nisku količinu kalorija.

Novim proizvodima Yumis pokriva sve što kao zahtev dođe sa tržišta, uz napredak proizvodnje i stalno usavršavanje iz ove niške fabrike redovno stižu novi proizvodi, što Yumis uvek drži u samom vrhu kada je prehrambena industrija u Srbiji u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yumis (@yumis.rs)

YUMIS
Bul. Sv. cara Konstantina
80-86
018 561 421
018 561 422
Facebook – YUMIS doo
www.yumis.rs

 

>>>Prijatelj svake kuhinje<<<

Pronađite YUMIS-ove proizvode na rafovima brojnih marketa!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com