Društvo

Vojni bazen “Vrežina” svakodnevno broji hiljade kupača

Vojni bazen Vrežina svakodnevno poseti oko 1500, vikendom ta brojka poraste do 3000 kupača.

Uz profesionalne spasioce, redovnu hemijsko-bakterijološku kontrolu, dežurnu lekarsku službu i prisutan vojni sanitet ovaj bazen uvek je odličan izbor za bezbednu letnju zabavu.

Vrežina pored kupanja nudi i veliki broj sporstkih terena kao i mobilijar za najmlađe.

Bazen jedino zbog čišćenja ne radi ponedeljkom.

Bazen je sagrađen davne 1948. god. i radio je pola veka sve do 1998. god. kada je zbog opravdanih razloga prestaje sa radom. Nakon renoviranja 2008. god. ponovo prima kupače tokom letnje sezone.

Vojna kantina nudi prehrambene artikle po vrlo povoljnim cenama. Vojska se naravno potrudila da kupačima ponudi i kuvanu hranu jer će čitavog leta raditi i kuhinja, te su posetiocima bazena na raspolaganju i kuvana jela po cenama bliskim našim plitkim džepovima.

Tokom ove sezone, bazen će biti otvoren od utorka do petka sa radnim vremenom od 11 do 19 sati, dok će tokom vikenda i praznicima raditi od 10 do 19 sati. Cena dnevne karte, odnosno ulaznice je 150 din, mesečne 1.500 dinara.

Za profesionalna vojna lica i civilna lica u službi Ministarstva Odbrane i Vojske Srbije, sezonska karta iznosi 1.000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com