Sport

VIII Memorijalni turnir „Marija i Ljubodrag Stojković 2018“ u brzopoteznom šahu

Šahovski klub gluvih i nagluvih “NAIS”, ŠK “Školarac” i Gradski Šahovski savez Niša, pod pokroviteljstvom porodice Stojković i kompanije Vihor d.o.o. Niš, organizuju Brzopotezni šahovski turnir: VIII Memorijalni turnir „Marija i Ljubodrag Stojković 2018“.

Turnir će se održati u utorak 20. marta, od 17:30 časova u Domu gluvih, ul. Barska bb. 

Igraće se 11 kola, po švajcarskom sistemu, uz tempo igre od 3 minuta + 2 sekunde, po pravilima igre FIDE i dodatku za brzopotezni šah. Turnir će se rejtingovati kod FIDE.

Pravo nastupa imaju svi šahisti, bez obzira na titulu i rejting. Organizator obezbeđuje figure i satove i garantuje učešće za prvih 65 prijavljenih.

Upisnina za turnir je 250 dinara za sve igrače i plaća se na licu mesta. Velemajstori, WGM, IM i WIM, su oslobođeni plaćanja upisnine. Takmičari koji se ne prijave do 23h, 19.marta, plaćaju duplu upisninu, 500 din, a GM, WGM, IM i WIM po 250 dinara.

Prijave igrača i sve ostale informacije mogu se dobiti putem telefona glavnog sudije turnira Ace Jovana Krstića: 060/6114000 ili na email acajovankrstic@gmail.com, ili na tel. koordinatora turnira Zorana Stojkovića: 060/4541708 ili e-mail: zoranst77@gmail.com.

Takođe, informacije će biti dostupne i kod potpredsednika ŠKGN „NAIS“, Dragana Živića: 065/8373409 ili e-mail: zivicd67@gmail.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com