Sport

Niški kik-bokseri uspešni u Jagodini

Kik boks klub “Niš” zauzeo je visoko drugo mesto na “BALKANS BEST FIGHTERS” turniru koji je održan ovog vikenda u Jagodini.

U konkurenciji od preko 500 takmičara iz: Moldavije, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Srbije Nišlije postigle odlične rezultate.

 Zlatne medalje su osvojili svetski šampioni iz Niša Nada Krivačević, Janja Savić i Ivan Krivačević, kao i Peđa Begić i Natalija Gligić, dok su srebrne osvojili Ognjen Stanković i Konstantin Dunjić.

“Nastupili smo sa samo sedam takmičara, zbog obaveza prema boks ligi, kao i povrede tri takmičara, prvi put smo premašili i svoja očekivanja, jer smo i u dosta oslabljenom sastavu kao klub osvojili najviše zlatnih medalja. Hvala  svima koji su učestvovali u velikom broju i pokazali kvalitetom borbi da je BBF jedan od najjačih turnira u regionu”, istakao je trener i organizator turnira Srđan Radulović.

Turnir je zahvaljujući pomoći grada Jagodine i Dragana Markovića Palme, održan na čak četiri borilišta ovog vikenda u Jagodini, poručuju organizatori, niški klub “Vitez”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com