Promo

Neprolazna poker avantura: MAXBET oduševljava sponzorskim ugovorima

Da li ste znali da je u aprilu ove godine MaxBet organizovao nezaboravnu poker seriju turnira sa ukupnim garantovanim nagradnim fondom od 4 miliona dinara? Ko je učestvovao na turniru? Igrači koji su poker igrali na MaxBet platformi, i to im je pored uzbuđenja igre, dalo šansu da zaigraju poker širom Evrope i osvoje velike nagrade i to sve o trošku MaxBet-a.

Evo o čemu se radi – u aprilu ove godine, MaxBet je organizovao uzbudljivu poker seriju turnira koja je trajala 15 dana, od 13. do 27. aprila, a učešće na ovim turnirima bilo je otvoreno za sve igrače registrovane na maxbet.rs koji su uplatili depozit na svoj nalog.

Ono što ove turnire čini jedinstvenim jeste nagradni fond vredan divljenja. Na kraju serije, prva tri igrača koja su sakupila najviše bodova, zajedno su osvojili sponzorske ugovore sa MaxBetom u sveukupnoj vrednosti od 30.000 evra za svoje nove poker avanture.

Sledi odlazak u Barselonu na EPT (European Poker Tour) koji je trajao od 27. avgusta do 1. septembra 2023. godine. Iz Barse se vraćaju sa odličnim rezultatima: bambus87 zauzeo je 99. mesto i osvojio 17.900 evra, Pepsi se pozicionirao na 144. poziciju sa zaradom od 13.450 evra, dok Ba nije imao toliko uspeha i plasirao se na 546. mesto bez dobitka.

Sva trojica su oduševljena svojim rezultatima i hrabrošću koju su pokazali, potvrđujući da se ispod ovih nickname-ova kriju prave poker legende koje su osvajale stolove širom Evrope! Uspeh je još veći ako se zna da je na turniru bilo ukupno 2120 ulaza i da su 99, 144. i 546. mesto zaista odlični rezultati. Njih trojicu čeka još jedna destinacija, a to je Prag!

Ali tu nije kraj MaxBet poker avanturama.

VAŠA POKER AVANTURA UPRAVO POČINJE JER PRUŽAMO I VAMA PRILIKU DA UČESTVUJETE I POBEĐUJETE NA SVETSKIM TURNIRIMA.

Početkom oktobra održaće se nova liga za Maltu. Ako ste baš vi poker entuzjasta, igrajte poker turnir na MaxBet platformi koja vam pored uzbuđenja, donosi i šansu da osvojite velike nagrade širom Evrope, i sve o trošku MaxBet-a.

MaxBet je vaš partner za velike pobede.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com