Kultura

(VIDEO) Pisac Branislav Janković SCENARISTA filma “Poslednji strelac”

Triler film "Poslednji strelac", reditelja Darka Nikolića u kojoj uoge tumače Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević, Miki Krstović i Nataša Marković imaće premijeru 7. marta na kanalu Sine star.

Niški pisac Branislav Janković, oprobao se kao scenarista u ovom filmu. Iako misli da je za najavu rano, nestrpljivo čeka premijeru koja je zakazana početkom marta.

Plakat filma – Poslednji strelac

Film “Poslednji strelac” jeste triler, a likove su doneli glumci koji pored velikog talenta imaju i zavidne karijere.

Radnja filma teče ovako… Nenad Kuruzovic´ je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. Naime, Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju.

Zaplet počinje kada se narko-diler vrac´a u Beograd, a služba kontaktira Nenada i traži od njega likvidaciju, računajuc´i na njegovu želju za osvetom. Mada, nekada željan osvete, Nenad nije oduševljen predlogom. Istog dana dobija nemoralnu ponudu zločinca Markovića. U igri mačke i miša, moraju da se suoče suočiti sa ličnim demonima i željom da iskupe sopstvene duše.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com