Merošina

Uspešan start prolećnog dela

Merošinske ekipe koje se takmiče u Nišavskoj okružnoj ligi uspešno su startovale u prolećnom delu prvenstva. Rasovača i Zemljoradnik zabeležili su ubedljive pobede, dok je u opštinskom derbiju Naisus iz Rožine savladao Mladost iz Batušinca.

Trenutno druga na tabeli Nišavske okružne lige, ekipa Rasovače na gostujućem terenu ubedljivo je savladala Crvenu Zvezdu iz Gornjeg Ljubeša. Pet golova u gostima uz jedan primljen učvrstili su ih na 2. mestu i ostavili u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

Trećeplasirani Zemljoradnik savladao je u Balajncu ekipu Palilule sa 2:0 i tako nastavio poteru za vodećim dvojcem. Dok je Naisus iz Rožine u opštinskom derbiju bio bolji od ekipe Mladosti iz Batušinca rezultatom 2:1.

U sledećem kolu očekuje nas još jedan opštinski duel, Rasovača dočekuje ekipu Rožine, a Zemljoradnik gostuje Radničkom iz Kočana. Ekipa Mladosti iz Batušinca je slobodna, jer je Dobrič iz Bresta odustao od daljeg takmičenja.

Ostali rezultati:

Sloga Korman – Moravac Čečina 2:1

Morava Žitkovac – Orljane 0:1

Moravac Zaplanjska Toponica – Radnički Kočane 4:1

Doljevac – Radnički Čapljinac 6:4

Tabela

Izvor: srbijasport.net, foto Printscreen

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com