Sport

Edukacija trenera u Sportskom centru “Oliver Jevtić “

U Sportskom centru "Oliver Jevtic" u Popovcu, nakon nedavne edukacije trenera za sticanje UEFA "C" licence, Fudbalski savez regiona istočne Srbije u saradnji sa FK "Budućnost" održava trodnevnu edukaciju trenera, ovog puta, za dobijanje UEFA "B" licence.

U periodu od 19. do 21. februara, u kompleksu pomenutog sportskog centra, instruktori regionalnog fudbalskog saveza po predviđenom programu FSS i UEFA, prijavljeni treneri obaviće neophodnu edukaciju za dalje trenersko napredovanje.

Fudbaleri-sede-na-edukaciji-za-licencu.jpg

Kao i prethodnog puta, u praktičnom radu, biće uključeni treneri i najmladji igrači FK Budućnost. Pored ovog događaja, u Sportskom centru, u ponedeljak, 19.02., odigrana je međunarodna prijateljska utakmica OFK “Budućnost “ i najpoznatijeg kluba iz Bugarske, FK CSKA iz Sofije.

Fudbaleri- igraju-utakmicu-na-terenu.jpg

Igrači rođeni 2014. godine ovom utakmicom započeli su saradnju dva kluba koja će se ogledati u međusobnim utakmicama svih uzrasnih kategorija omladinskih skola.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com