Društvo

Uplaćena pomoć za Marinu Đorđević – Nastavlja se prikupljanje donacija

Pomoć koja je prikupljena na humanitarnoj projekciji filma Glumčina uplaćena je na račun mlade Nišlijke Marine Đorđević.

Prihod od prodatih karata u nekoliko navrata uplaćivala je humanitarka Marina Adamović, a sa donacijama prijatelja City Grupe koja je i organizovala projekciju u Narodnom pozorištu to ukupno iznosi 162.500 dinara. Ovoj humanitarnoj akciji pridružili su se pojedinci ali i preduzeća koja su imala sluha za ovaj apel.

Na inicijativu producenta Olivera Paunovića, City Grupa u saradnji sa Bankom dobročinstva i sugrađankom Marinom Adamović uz podršku niškog Narodnog pozorišta organizovala je humanitarnu projekciju dokumentarnog filma „Glumčina“ za pomoć mladoj Marini Đorđević koja se leči od leukemije kojoj je potreban novac za terapije u inostranstvu.

Devetnaestogodišnjoj Marini Đorđević koja se leči u Beogradu još uvek je potrebna pomoć u vidu finansija.

Marini Đorđević je dijagnostifikovana akutna limfoblastna leukemija i potreban joj je novac za transplantaciju koštane srži u inostranstvu.

“Prikupljeno je oko 50 hiljada evra za lečenje a nama je potrebno više od 120 hiljada. Zahvaljujem se svima, jer dok se naša Marina nije razbolela nisam znala da postoji ovoliko humanih ljudi. Svi pomažu sa svih strana, ali ipak prikupljanje novca ide polako. Svako ko nam na vrata dođe, dođe sa nekom kovetrom. Hvala svima koji nam pomažete u ovom trenutku”, kaže Nataša Đorđević, majka mlade Nišlijke.

Ona je dodala i da mora da se reaguje brzo jer je Marinina dijagnoza takva da se bolest brzo povlači ali nažalost i brzo vraća. Porodica se nada da će lekarski konzilijum odlučiti da se Marina dalje leči u inostranstvu a da će država stati iza finansiranja i da će dodati sredstva na već prikupljeni novac za izlečenje mlade Marine Đorđević iz Niša.

Ovog trenutka možete da pomognete slanjem poruke na brojeve telefona koji su prikazani.
Hvala u ime porodice Đorđević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com