Merošina

TRIBINA “Bezbednost dece u sobraćaju” u Narodnoj biblioteci

Cilj tribine je da se putem predavanja i razgovora sa decom i roditeljima podigne svest i o problemu bezbednosti dece u saobraćaju i smanji broj saobraćajnih nesreća i nezgoda. Tribina je zakazana za 17. novembar 2018. godine u sali Narodne biblioteke sa početkom u 11 sati.

Specijalni gosti na tribini biće Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, kao i saobraćajni inženjeri Marina Lipovac i Saša Kocić. Organizator tribine je opština Merošina u saradnji sa Valentinom Kocić, inicijatorom predavanja.

Na tribini će mališani i njihovi roditelji saznati o čemu treba voditi računa kada je bezbednost dece u saobraćaju u pitanju, kako formirati pravilne stavove kod dece i njihov pristup saobraćajnim navikama. Takođe, kako da mladi roditelji odaberu adekvatno dečije sedište i kako se boriti sa problemima i traumama sa kojima se deca susreću nakon saobraćajnih nesreća.

Posetioce tribine očekuje veliki broj poklona i iznenađenja od strane organizatora. Firma “Kocić gradnja” i njena direktorka Valentina Kocić već su organizovali slične tribine u Prokuplju i Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com