Društvo

Studenti Mašinskog fakulteta za Isidoru

Nišlijki (13) koja je doživela moždani udar potrebna je pomoć svih nas

Studenti, profesori i asistenti Mašinskog fakulteta u Nišu ujedinili su se sa jednim humanim ciljem, a sve kako bi pomogli sugrađanki Isidori Anđelković (13).

Zajedničkim snagama došli su na ideju da odigraju humanitarni meč u hali OŠ „Mika Antić”, u petak, 22. decembra, sa početkom od 18 časova.

Umesto kupovine ulaznice za ulaz u dvoranu, zainteresovani sugrađani moći će da ubace humanitarni prilog u naznačene kutije.

Zajedno sa studentima i profesorima na terenu će se naći i mladi košarkaši KK Ratnici koji su podržali akciju.

KO JE ISIDORA ANĐELKOVIĆ

Isidora Anđelković je rođena 15. 2. 2010. Rasla je i razvijala se kao potpuno zdravo dete sve do moždanog udara koji se desio 23. 11. 2021.

Učenica je osmog razreda OŠ „Bubanjski heroji”. Moždani udar nije ostavio nikakve posledice na njen intelekt, Isidora je i dalje odlična učenica, ali je kao posledica ostala izražena spastična hemipareza leve strane tela, zbog koje se otežano kreće i otežano koristi levu ruku.

Rehabilitacija uz pomoć posebnih aparata u poliklinici u Nišu bi značajno poboljšala Isidorino stanje i u velikoj meri otklonila njene zdravstvene probleme.

Ukoliko želite da pomognete Isidori, to možete učiniti na sledeće načine:

SMS porukom sa sadržajem 209 na 3800 ili klikom na link.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com