Politika

Stanovnici Ozrenske ulice traže ležećeg policajca. Priključila im se i omladina DS-a

Na poziv meštana Ozrenske ulice omladina Demokratske stranke u Nišu organizovala je akciju kako bi skrenula pažnju gradskoj vlasti na bezbednost dece.

Okolne ulice imaju ležeće policajce, vozači ih izbegavaju, radije prolaze kroz Ozrensku, brže voze i samim tim je ugrožena bezbednost, posebno dece koje ima mnogo u ovoj ulici.

“Omladina Demokratske stranke akcijom „crtanja ležećih policajaca kredom” želi da skrene pažnu čelnicima Grada i gradske opštine Pantelej da problem postoji i da se ne rešava”, izjavio je Stevan Gošić omladinac Demokratske stranke.

Foto: GrO Demokratske stranke

“Na poziv stanara Ozrenske ulice došli smo da podržimo njihove zahteve za postavljanje ležećih policajca i da skrenemo pažnju na bezbednost saobraćaja. Jasno se vidi da je ulica nebezbedna i da tu ima dosta dece”, rekla je omladina DS-a.

Građani Ozrenske ulice pokrenuli su inicijativu i prikupili potpise kako bi se u istoimenoj ulici postavili ležeći policajci. Do dana današnjeg nema odgovora od strane nadležnih.

Zahtevamo od nadležnih organa da urade nešto po pitanju bezbednosti i da ispune zahteve stanara”- zaključio je Gošić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com