Društvo

Sotirovski: Stanje na Novom groblju nedopustivo

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila je da će narednih dana razgovarati sa rukovodstvom JKP „Gorice“ kako bi stanje na Novom groblju pod hitno bilo „dovedeno u red“.

Ona je, gostujući na televiziji Zona plus izjavila da je nedopustivo da deonica od ulaza do kapele bude neuredjena, kao da su nedopustivi puni kontejneri i neuredne staze.

“Kada vi vidite da jedna povorka u tužnim tenucima, kada ima sahranu, mora da preskače gomilice zemlje koja se iznosi i na glavne i na sporedne staze, ja to ne mogu da razumem”, izjavila je Sotirovski.

Ona je kazala da to što trenuno nije tu mašina za uklanje zemlje, ne sme da bude opravdanje, ni radnicima ni rukovdostvu preduzeća, jer ima načina da se bar lopatama očiste nanosi.

“Pitaću ih šta naredne nedelje šta su uradili sa stazom za koju sam dala nalog da se izbetonira još pre tri meseca. To je staza od ulaza do kapela gde možete nogu da slomite kad idete, a svi prozale tuda”, naglasila je Sotirovski.

Kritikujući stanje na Novom groblju, Sotirovski je rekla da će rukovodstvu „Gorice“ postaviti pitanje utroškva novca od naplate različitih usluga, od parkiranja, preko ukopa i održavanja grobnih mesta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

10 Komentara

  1. A kucici ispred gradske kuce dopustivi….A na groblje ne idem upravo zbog kucica

    1. Сестро слатка, јака је теби вера и љубав према роду рођеном кад те кучићи спречавају да изађеш на гробље….. само чекају да се баш ти појавиш……

  2. Прочитајте текст „УРЕЂЕНО НОВО ГРОБЉЕ ПРЕД ЗАДУШНИЦЕ„. Ту ду такви хвалоспеви и једна сјајна будућност Горице. Већник, директока, градоначелница . . . сви у систему само речи хвале за ново рководство, а оно ипак “МОША”. Слаб кадар, некомпетентан а бахат.

  3. Ooo više glavno groblje, kao da nema bitnijih stvari čim skreću temu, samo o groblju pričaju, da skrenu temu sa nepotizma pri dodeli stanova

  4. Groblje nikad nije bilo u boljem stanju. Ljudi plaćaju 1360din godišnje i ocekuju zlatne trotoare. Pa ako vam najmiliji počivaju tamo i sami se malo potrudite. U parkovima deca nemaju gde da se igraju od psećeg izmeta E to je problem. Stanovi se dele kao da je Niš nečije privatno valasnistvo, još kaže da sam hotela da dajem dala bih veći stan. Alo čije ona daje šta je tu njeno bre. A ne groblje pustite mrtve da počivaju u miru. Groblje je super u odnosu na sve ostalo u ovom gradu.

  5. Sotirovska samo skreće sa glavnih tema. Sve sredila, stanove podelila, sad bi i groblje da sredi. Niš u haosu. CEO jedan most je renoviran ( i to jedva i nikako), drveće posečeno, ali imamo fontanu. Strašno! Ludnica, pokojnici nam se u grobu okreću!

  6. U subotu sam bio na groblju i moram da kažem da je skroz druga priča od ove gradonačelnicine. Tako da, bolje neka se gradonačelnica posveti rešavanju drugih problema. Novo groblje, kakvo je bilo prethodnih godina, sad je extra

  7. Groblje je u uzasnom stanju, bar 2-3 godine i zaista treba da se preduzme nesto po tom pitanju. Daj Bize da bude uspeha.
    Ja sigurno znam za parcelu F da ima redovno travu do kolena i puno smeca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com