Društvo

Sotirovski: Prodati napuštene socijalne stanove i kupiti nešto potrebno

Naša politika jeste da gradski stanovi koji su ruinirani ili napušteni ili ostavljeni sa ogromnim dugovima idu u prodaju kako bi imali koristi od tih stanova, izjavila je prilikom obilaska spomenika na Čegru gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

“Držani revizori upozoravaju da grad mora da vodi računa o svojoj imovini, a istovremeno mi, odnosno građani Niša nemamo nikakve koristi od svega toga. Prema tome bolje je prodati ono što gradu nije potrebno, a istovremeno kupiti nešto što je potrebno ili sagraditi. Sagraditi nove vrtiće, novu kanalizacionu mrežu, vodovodnu mrežu, asfaltirati, uvesti osvetljenje…Mnogo toga našem gradu još treba”, istakla je Sotirovski.

Ona je podsetila da je još pre dve godine pozvala sve ljude koji žive u gradskim stanovima da srede svoju dokumentaciju, odnosno da donesu dokumentaciju na osnovu koje žive u gradskim stanovima.

Sotirovski je istakla da oni koji žive u gradskim stanovima po povlašćenim cenama imaju obavezu da sve prinadležnosti državi plaćaju – struju, vodu, komunalije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Samo bi da nešto rusi, sece, prodaje. Zar ti stanovi ne mogu uz malu rekonstrukciju da sa daju socijalno ugroženim porodicama kojih lma ne baš malo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com