Servisne

Radovi na mreži u ulici Dragiše Cvetkovića

Obavljaju se radovi na prevezivanju nove i gašenju stare vodovodne mreže u ulici Dragiše Cvetkovića.

Zbog radova na mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu od 9 do 13 časova u ulicama: Dragiše Cvetkovića (do broja 13), Uroša Predića, Pasterovoj i Rentgenovoj prilaz.

Popravka kvara u naselju Nikola Tesla 
Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u ulici Žarka i Jelene Joković kod broja 14. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u u pomenutoj ulici.

Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Nikola Tesla 
Nakon izgradnje, obaviće se prevezivanje novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u ulici Borisa Krajgera. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu od 11 do 16 časova u ulici Borisa Krajgera kao i na prostoru od kružnog toka za Kutinske reke do Niške Banje u ulicama: Toplička, Puškinova, Durmitorska, 4. Juli, Savska, deo bulevara Svetog Cara Konstantina (staro korito Nišave), Carice Teodore (kod kružnog toka).

Popravke na mreži u selima Medoševac i Popovac
Voda na površini, potrebno je više intervencija u selu Medoševac, u ulicama: Dimitrija Tucovića kod broja 22, Veljka Vlahovića kod broja 5 i Đuke Dinić kod broja 13 i u selu Popovac u Poljskoj ulici kod broja 16. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je izvestan prekid u vododsnabdevanju i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

Popravke kvarova u selu Hum
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Danila Price (kod transformatora) i na uglu ulica Danila Price i Braće Janković, kao ulici Braće Janković kod broja 74. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Hum.

Radovi u selima Donje Vlase i Bubanj selo  
Zbog radova na priključcima na adresama Donje Vlase – Odkara Daviča II prilaz kod broja 4 i Bubanj Selu – Prvomajska kod broja 7, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na pomenutim lokacijama.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Potrebna je zamena prvih ventila u Palilulskoj ulici (Tesla Park), Cara Dušana 101/7, u Niškoj Banji – Ruzveltova 12, 62 i 77 – Milana Obrenovića 3 – Cara Konstantina 181 – Čegarska 51a – Vidoja Jovanovića 26, u naselju Nikola Tesla – Dimitrovgradska 4 – Zaplanjska 69, u selu Trupale – Vojnika Dejana Mitića 38. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Čokot – Vuka Karadžića 26 – Moravska 22 – Prvomajska 31, u selu Donje Međurovo – Milentija Popovića 3 – Čairska 1, u selu Popovac – 29. Novembra 45, Dobrosava Jovanovića Stanka 19, na Trgu Kralja Milana 11 – PD „NISSA“, u selu Gornja Toponica – Stevana Sinđelića 359, u selu Supovac, u selu Sečanica, Vase Čarapića prilaz II 28 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Palih boraca, Kajmakčalanska.

Popravka oštećene šahte u ulici Zdravke Vučković.

Otpušenje priključne veze u ulici Dimitrija Tucovića kod broja 145a.

Ispiranje kanalizacije ulične mreže u Mramorskoj ulici.

Obrada betonom pojasa oko priključka za slivnik u Triglavskoj ulici kod broja 5.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com