DruštvoSport

Prijem za zlatnog tekvondistu u Gradskoj opštini Medijana

Sto je mali za nagrade Jakova Đorđevića

Nišlija, Jakov Đorđević, tekvondista, član kluba „Feniks“ iz Niša i član reprezentacije Srbije, nedavno je u Beogradu osvojio zlato za Srbiju, i time, kako kaže, svoju kolekciju diploma dopunio i ovim vrednim priznanjem.

Tim povodom predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić priredio je prijem za uspešnog sportistu, kojeg po svemu sudeći tek čeka prava karijera.

“Želimo Jakovu i njegovom klubu da pružimo podršku u daljem radu. On ima samo 11 godina, a prvak je države i primer svojim vršnjacima. Očekujemo još zlatnih medalja od njega, sa željom da bude ne samo uspešan sportista, već dobar na svim životnim poljima”, rekao je predsednik Kocić na prijemu.

Otac Jakova, Stevan Đorđević naglasio je da su danas u opštinu doneli tek tri diplome i tri medalje „jer bi radni sto predsednika opštine bio mali da se poređaju sve osvojene nagrade koje je ovaj mladi Nišlija osvajao na takmičenjima“.

Foto: GO Medijana

Klub tekvondoa „Feniks“ radi osam godina, ima oko 40 članova, što nije mnogo, jer se želi pre svega kvalitet u radu. Zanimljivost je da klub ima „bebi grupu“, da je pohađaju mališani koji imaju tek 20 meseci, kao da je i Jakov rano počeo da trenira, rekao je na prijemu trener Nikola Bursać.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com