Merošina

Prijem za regrute martovske klase vojnika

U kabinetu predsednika opštine priređen je prijem za regrute martovske klase vojnika. Njima su uručeni prigodni pokloni, dar opštine Merošina. Prijemu su prisustvovali i predstavnici Ministarstva odbrane.

Danas u opštini Merošina organizovan prijem regruta za služenje vojnog roka. Naše mlade sugrađane Tijanu Kocić iz Baličevca, Miloša Stevića iz Devče i Kostu Cvetkovića iz Jugbogdanovca, koji su prepoznali značaj i pokazali volju da služe vojni rok, primio je predsednik opštine Merošine Saša Jovanović.

Prijemu su prisustvovali načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš pukovnik Nenad Marković i potpukovnik Srđan Jovanović načelnik Centra Ministrstva odbrane Niš.

U Merošini je već postala tradicija da regrutima predsednik opštine uruči skromne poklone u znak zahvalnosti. Ovog puta se predsedniku opštine Saši Jovanoviću pridružio pukovnik Nenad Marković, pa su zajedno uručili poklone regrutima, ispred opštine Merošina i ispred Ministarstva odbrane.

Ovom prilikom je pukovnik Srđan Jovanović uručio zahvalnicu Srđanu Đorđeviću za inicijativu i postignute rezultate vezane za izradu Plana odbrane opštine Merošina.

Opština Merošina je među prve tri opštine u Južnoj Srbiji koja je izradila ovako značajan dokument.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com