Društvo

Počinje akcija očitavanjavodomera u selima i vikend naseljima u Nišu

Ekipe JКP „Naissus“ Niš će u subotu 24. juna obaviti akciju očitavanja vodomera u selima Mezgraja, Miljkovac, Paljina, Berčinac, Trupale, Supovac, Vrtište, Gornja i Donja Toponica, Donja Trnava. Akcijom će biti obuhvaćeni i korisnici na Toponičkom i Čamurlijskom putu i u naselju Кitice, saopštilo je ovo preduzeće.

Prema najavi iz niškog vodovodnog preduzeća, cilj akcije je očitavanje svih vodomera potrošača, a naročito u objektima koji se povremeno koriste i onih čije očitavanje nije bilo moguće u dužem vremenskom periodu.

Oni pozivaju sve stanovnike ovih naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima niškog vodovoda kako bi planirana akcija preotekla uspešno u atmosferi međusobne saradnje.

“Mole se svi potrošači da omoguće pristup mernim mestima (šahtovima, podrumima…), da vodomerska mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze budu otključane, a da vozila budu parkirana van šahtova. Na ovaj način akcija će biti sprovedena brzo i efikasno”, ističu u JKP Naissus Niš.

Ukoliko potrošači nisu u mogućnosti da obezbede pristup mernom mestu na dan održavanja akcije mogu da stanje potrošnje dostave na jedan od navedenih načina:

1. Dostavljanjem fotografije vodomera i matični broj potrošača putem viber aplikacije na broj 066/8222433.
2. Putem elektonske pošte na adresu reklamacije@naissus.co.rs sa priloženom fotografijom vodomera i matičnim brojem potrošača sa računa za vodu.
3. Lično u prostorijama Uslužnog centra preduzeća (šalter informacija i reklamacija) u ulici Кneginje Ljubice 1/1 svakog radnog dana u periodu od 07:00 do 15:00 sati.

Oni su zahvalili  potrošačima na razumevanju uz napomenu da samo saradnjom na obostrano zadovoljstvo mogu da unaprede rad i kvalitet pruženih usluga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com