EkonomijaPromo

Otkrijte aktuelne cene nekretnina na tržištu: City Expert je lansirao inovativnu platformu “Cene nekretnina”

Podaci za svaki grad u Srbiji

Agencija City Expert je predstavila inovativni servis “Cene nekretnina“, dizajniran da pruži sveobuhvatne i ažurirane informacije o tržištu nekretnina u Srbiji. Ovaj alat je razvijen sa ciljem da osnaži korisnike preciznim podacima o cenama nekretnina, omogućavajući im da donose informisane odluke brže i lakše.

Platforma “Cene nekretninasadrži statistiku prometovanih nekretnina, na osnovu javno dostupnih podataka Republičnog geodetskog zavoda. Na ovaj način se obezbeđuju najnoviji i potpuno relevantni podaci o prosečnim cenama svih prometovanih nekretnina u svakom gradu u Srbiji, broju prodatih nekretnina, obimu prometa, prosečnoj kvadraturi i mnogim drugim statističkim podacima. Korisnici mogu lako da pretražuju bazu podataka koristeći napredne filtere prema tipu nepokretnosti, gradu, mikrolokaciji i kvadraturi nekretnine, uz vizuelne prikaze u vidu grafikona, histograma i mapa za bolji pregled i unapređeno korisničko iskustvo.

“Kao prva online agencija za nekretnine u Srbiji, City Expert je prepoznao potrebu korisnika da se samostalno i u najkraćem roku informišu o stanju na tržištu nekretnina pre donošenja važnih odluka o prodaji, kupovini ili iznajmljivanju stanova. ‘Cene nekretnina’ će transformisati tržište nekretnina u Srbiji pružanjem pouzdanih informacija o prosečnim cenama prometovanih nekretnina i trendovima koji se javljaju u svakom delu Srbije”, ističe Miloš Mitić, izvršni direktor agencije City Expert.

Dodaje da će alat biti od velikog značaja za različite grupe korisnika, uključujući vlasnike i kupce nekretnina, investitore, agencije za nekretnine, medije i širu javnost zainteresovanu za dinamično tržište nekretnina.

Posebna vrednost koju platforma pruža je potpuna transparentnost i dostupnost informacija. Sada je moguće pratiti trendove na tržištu na osnovu faktičkih podataka o prometovanim nekretninama i donositi informisane odluke u pravo vreme.

Pozivamo sve zainteresovane da posete platformu Cene nekretnina i iskoriste ove vredne informacije koje su sada dostupne online.

Pomoću ovog servisa, mogu da se vide relevantni podaci o tržištu nekretnina, za svaki grad u Srbiji, porediti podatke iz prethodnog perioda i pratiti zanimljive trendove koji se na tržištu javljaju.

City Expert i u TC “Delta Planet”

Svake subote agenti City Expert-a su dostupni za sve konsultacije na štandu TC “Delta Planet”, kod makete “Kula”, ekskluzivnog projekta blizu pešačke zone i centra Niša!

 

Zbog svih navedenih prednosti, iskusite sve prednosti saradnje sa City Expert-om,
posetite, pregledajte sajt cityexpert.rs ili
pozovite 018 3 404 000.
Pišite na nis@cityexpert.rs ili
Posetite prostorije u Ulici cara Dušana 54. .

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com