Servisne

Potrebno je ažurirati aplikaciju “NiCard”

U proteklih nekoliko dana izvršena je dorada određenih funkcionalnosti aplikacije NiCard.

Kako bi aplikacija funkcionisala ispravno, potrebno je da svi korisnici koji koriste aplikaciju NiCard odrade ažuriranje iste. Ažuriranje se može izvršiti nakon pretrage aplikacije NiCard na play store-u/app store, klikom na ,,Ažuriraj’’.

Nakon otvaranja aplikacije, prikazuju se stajališta u blizini korisnika, sa autobusima koji su na liniji i koji tu prolaze. Odabirom željenog stajališta, osim preostalog vremena do dolaska autobusa na stajalište sistem prikazuje i broj preostalih stajališta.

Foto: Printscreen

Ukoliko se pak korisnik nalazi na početnom stajalištu, gde još uvek nema prijavljenih vozila, korisnik se putem linkova prikazanih u delu ’’ostalo’’ direktno šalje na sajt JKP Direkcije za javni prevoz grada Niša, gde vrši uvid u važeći red vožnje.

Korisnicima je osim navedenih novina ponuđeno i da odaberu osvetljenje ekrana, u delu podešavanja aplikacije, klikom na ’’Tema’’, gde se vrši odabir tamnog odnosno svetlog pozadinskog osvetljenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com