Društvo

Počela prodaja karata za modnu reviju „NAISA ART FASHION II”

Na sajtu „tickets.rs” mođete da nabavite karte, za drugu po redu, reviju Udruženja dizajnera iz Niša - „Naisa Art Fashion”.

Revija „Naisa Art Fashion II” biće humanitarnog karaktera, a održaće se 29. marta sa početkom od 19 časova, u hali „Čair”.

Ukupan kapacitet broji 800 mesta od kojih karte za prvi red, odnosno Vip mesta koštaju 2200 dinara, 2, 3. i 4. red predstavljaju sedeća mesta koja koštaju 1800 dinara, a odmah iza njih su stajaći redovi za koje ulaznice koštaju 1300 dinara i možete ih pronaći na sajtu

Dizajnerka brenda MirjanWolf za Studentski dnevni list kaže da modna manifestacija nastavlja punom parom, a da očekuje još veći odaziv, s obzirom da je program pun sadržaja i pripremljenih kolekcija koje je grad Niš dugo čekao.

Ovog puta smo spremili izvaredan modni momenat samim tim što veče otvara Boško Jakovljević pod brendom ”MARTINI VESTO BY BOŠKO’ i to sa novom kolekcijom koja će biti premijerno prikazana u Nišu, direktno sa pariškog ”Fashion Week-a”. Isto tako nam je čast da imamo i jednog bugarskog mladog dizajnera – Fatih Osmana, koji takodje dolazi sa svojom kolekcijom koja će biti predstavljena premijerno sa sofijskog ”Fashion Week-a”. Biće tu i još jedan niški mladi dizajner Aleksandar Kostić i neverovatna kruševačka dizajnerka ”Atelijer by Dragana Marković”, niški brendovi ”Clothing or nothing”, ”Mirjan Wolf’ i ”MONTOBENE”kazala je ona. 

Mirjana dodaje da je drugi po redu događaj vredelo čekati jer se moda ponovo vraća na velika vrata ovog marta.

Dizajner brenda Clothing or nothing Ivan Jovanović je podsetio na prethodnu reviju koju smo takođe propratili.

“Prethodna revija koja se odrzala u oktobru prošle godine, prosla je izvarnredno. Osećam da je ljudima u gradu falio ovakav event i nadam se da ćemo ovim spektaklom koji pripremamo u martu, probuditi interesovanje za modu kod mnogih”, rekao je on. 

Osim velike modne revije pomenutih udrženih brendova  ljubitelji mode će imati priliku da čuju i panel diskusiju, tokom koje će na temu mode govoriti, modna novinarka Snežana Dakić i poznati stilista Lazar Ilić.

Podsećamo da će deo prihoda sa revije biti doniran za pomoć Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Niš.

Piše: Smiljana Vasković
STUDENTSKI DNEVNI LIST

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com