Društvo

Od 1. januara nova pravila za korišćenje mesečnih kartica SC “Čair”

Od prvog januara mesečne kartice za korišćenje usluga  u SP “Čair” važiće samo mesec dana od dana kupovine. Uprava se odlučila da precizira način njihovog korišćenja, nakon što je juče sa bazena vraćen Nišlija Jovan Mandić koji je imao važeću mesečnu karticu kupljenu početkom godine.

 

Pomoćnik direktora SP “Čair” Bratislav Stanojević, kaže da će desetak ljudi, poput Jovana Mandića, koji imaju neiskorišćene mesečne karte za bazen i saunu, moći da ih iskoriste bez vremenskog ograničenja kako su to radili i do sada. Uprava je to odlučila jer, kako kažu, pravila nisu bila precizno utvrđena, pa je “mesečna karta, na ovaj način, postala godišnja.”

Stanojević je dodao i da se lično izvinio Mandiću zbog neprijatnosti.

“Mi smo ranije izdavali kartice do iskorišćenja. Na svakoj kartici je bilo 30 podeoka i naša služba obezbeđenja je štikliranjem evidentirala svaki dolazak. Sada, te karte više ne postoje. Postojaće dnevna karta za ulazak na bazen i karta za ulazak u saunu koja se plaća 200 dinara. Pošto su nama  bazen i sauna prostorno spojeni, oni koji budu želeli u saunu moraće da kupe i kartu za bazen. To znači da će morati da plate još 200 dinara, dakle zajedno 400 dinara”, precizirao je Stanojević.

Bratislav Stanojević, zamenik direktora SC “Čair”

Jovan Mandić je u redakciju Niških Vesti doneo svoju mesečnu kartu koju je, početkom godine platio 4000 dinara, i dodao da bi je do sada već iskoristio da proletos, zbog starih instalacija, nije izgorela sauna.

Sauna je u međuvremenu renovirana i počela je da radi juče.

“Sauna je potpuno nova i više ne postoje dve koje su bile fizički odvojene, nego samo jedna prostorija. Ona je po kapacitetu ista kao prethodne dve”, kazao je Niškim Vestima Stanojević.

Nova sauna

Od prvog januara korisnicima bilo koje usluge  SC “Čair”, mesečne kartice važiće od dana kupovine do isteka 30 dana.  Za bazen, njena cena je 3000 dinara, dok se za upotrebu saune neće ni izdavati.

A što se tiče Jovana Mandića i još desetak Nišlija koji imaju stare, uredno plaćene mesečne kartice, imaju obećanje Uprave da pare nisu bacili.

Stanojević kaže da se oko radnog vremena za predstojeće praznike Uprava još nije definitvno dogovorila, ali je poznato da objekti rade preko cele godine.

“Ne radimo samo za Uskrs, Božić i prvog dana nove godine, svim ostalim danima smo na raspolaganju građanima”, kazao je pomoćnik direktora SC “Čair”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com