Sport

BESPLATNO kuglanje za penzionere, za najbolje učenike teretana i školica stonog tenisa, prijave još danas

Po prvi put u Nišu, Grad Niš i sportski centar Čair organizovaće besplatnu Božićnu školu stonog tenisa.

Prijave traju do utorka 9. januara, a prijavljivanje je moguće na portirnici hale Čair i na mail-u office@sccair.rs . Mogu da se prijave deca od 6 do 14 godina, a škola će biti organizovana u periodu od 10 do 21. januara. U zavisnosti od broja polaznika škola će biti organizovana u terminima od 9 do 13 sati, a mesto održavanja će biti u hali Čair.

Sportski centar Čair ove godine obeležava pola veka postojanja, u godini jubileja prioritet nam je sređivanje bazena koji ima aluminijumsko korito, kaže direktorka centra Branka Aranđelović.

“Najbitnije što treba da se uradi je renoviranje kompleksa zatvorenih bazena. Naš bazen je star 38 godina. Mi smo konkurisali kod evropkse banke projektom, trebalo je da rezultati budu krajem novembra ali nije, očekujemo dobre vesti svakog dana. Čim nam odobre sredstva mi bi odmah krenuli da radimo i trebaće nam od 3 do 5 meseci, a u pitanju je 100 miliona”, kaže Aranđelović.

Od danas će biti osposobljena stara kuglana koja će biti dostupna našim najstarijim sugrađanima, rekla je direktorka Čaira i još jednom istakla da će svi najbolji đaci sradnjih škola dobiti besplatno korišćenje teretane u Sportskom centru Čair.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com