Društvo

Direktori sportskih centara iz Banjaluke i Beograda posetili “Čair”

Sportski centar Čair posetili su direktori sportskih centara iz Banja Luke i Beograda, Nenad Talić direktor SC „Borik“  i Marko Rubežanović, direktor SC „Voždovac“.

“Razgovarali smo o idejama koje bi unapredile rad našeg sportskog centra, o saradnji sportskih centara, ali i o jubilejima koji čekaju i SC „Čair“ i SC „Borik“ iz Banja Luke ove godine“, kaže Branka Aranđelović, direktorka SC „Čair. 

Ona kaže da su direktori sportskih centara dali dobre modele i primere poslovanja što će ubuduće biti od koristi niškom sportskom centru koji se suočava sa različitim izazovima. 

„Radimo na tome da radnici sportskog centra dobiju bolje uslove i pristojnije zarade. Ove godine nas, pored jubileja, čeka rekonstrukcija bazena i sale „Duško Radović“ u kojoj će biti promenjen parket. Planiramo projekat za Senzo fitnes salu namenjenoj deci sa posebnim potrebama“, najavljuje direktorka SC „Čair“. 

Ona podseća da je sanirana stara i otvorena nova kuglana kao i da je kompletno renovirana hala „Mika Antić“. 

„Naši gosti obišli su objekte kojima upravlja Sportski centar „Čair“, isprobali smo zajedno kuglanu, fitnes centar… Poneli su lepe utiske iz Niša, a mi ćemo uzvratiti posetu i raditi na još čvršćoj saradnji između sportskih centara Srbije i Republike Srpske“, zaključuje Aranđelović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Direktorka, odvedi ih na stadion, da vide sta je skapana ruina, da vide bedu. Pa im kazi, da je, vec, 4 puta obecano, pred svake izbore, da ce Nis dobiti stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com