Promo

Obradujte sebe ili nekog svog… Praznični paketi u One Wellnes – u

Zimsko doba i meseci pred nama period su darivanja koji svakako treba iskoristiti na najbolji mogući način – najpre odabirom najlepših mogućih poklona. Možda su baš predstojeći praznici pravo vreme da spojimo lepo i korisno. Uz proslavu tradicionalnih praznika možemo da uklopimo i neki svoj lični praznik, voljenu osobu ili nekog nama dragog iznenadimo nekim od paketa u One Wellnes – u.

 

Ispratite staru i dočekajte Novu godinu boravkom u Spa centru i masažom po Vašem  izboru… Obradujte sebe ili nekog svog… Bar toliko sebi dugujete!

Odabirom bilo kog paketa ostvarićete nezaboravno iskustvo i zapitati se kako ranije niste došli..

Koji paket biraš?

One Wellness & Spa centar prostire se na 1000 kvadratnih metara u 3 nivoa od kojih je svaki zadužen za deo vašeg kompletnog transformisanja i opuštanja.

Pored teretane opremljene najsavremenijim spravama i opremom, na raspolaganju su vam i spa centar za relaksaciju i različite vrste masaža, kao i kafić u kome možete dodatno da se opustite nakon treninga uz zdrave napitke od svežeg voća i dobru kafu.

Centar je otvoren za svakog radnog dana od 6 do 22:30, subotom do 22, a nedeljom do 20 sati, tako da vreme za trening i opuštanje možete potpuno prilagoditi svojim obavezama.

Odvojite vreme za sebe i zakoračite u Novu godinu doba lepši, zdraviji i sigurniji.

ONE WELLNESS & SPA
21. Maj broj 1.
063 54 99 99
FaceBook
onewellnessnis.rs

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com