Promo

Četiri važna saveta kako da odaberete naočare za vid – Nioptik zna!

Odabir odgovarajućeg okvira za vaš oblik lica može biti frustrirajuć zadatak, pogotovu za nekoga ko se prvi put susreće sa tim.

Postoji nekoliko jednostavnih saveta kako da pronađete pravi okvir koji će postati deo vašeg identiteta, kažu u novoj optičarskoj radnji u Nišu koja se nalazi u ulici Vojvode Mišića 105, između Doma zdravlja i Crvenog pevca.

Ono čime prvo treba da se vodite je – Oblik lica.

Tajna pronalaženja savršenog okvira je u odabiru modela koji najviše odgovara vašem obliku lica. Za svaki oblik lica postoje odgovarajući okviri koji se uklapaju uz vaše konture lica. Ako imate lice ovalnog oblika, dobra vest je da će vam većina modela lepo stajati. Lice u obliku srca će se istaći u okvirima koji su naglašeni u gornjem delu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by НИОПТИК (@nioptik)

Drugi korak je da odaberete boje koje dopunjuju vaš ten.

Ako imate svetliji ten, odlučite se za nijanse crne sive ili plave. Ako je vaš ten tamniji, možete se igrati bojama ili probati sa transparentnim okvirima. Razmislite o nakitu ili boji odeće u kojoj se osećate najudobnije, isto pravilo važi i za okvire.

Treći korak je da razmislite o svakodnevnim životnim navikama.

Ako se bavite sportom ili trčite za decom u toku dana, izaberite izdržljivije okvire koji će ispuniti vaše svakodnevne aktivnosti. Ako dosta vremena provodite za računarom, obratite pažnju na veličinu vidnog polja gde vam neće smetali rubovi okvira.

Nioptik

Četvrti korak je da se identifikujte sa svojim okvirom.

Danas uz veliki izbor različitih modela, naočare za vid ne moraju da budu samo pomagalo koje vam olakšava život već i bitan modni detalj, koji će postati prepoznatljiv deo vašeg stila. Možete da pronađete savršen okvir ili oblik ali ako se ne osećate udobno u njemu, to nije dovoljno.

Na kraju… udobnost samog okvira je od ključnog značaja ukoliko treba da nosite naočare par sati dnevno ili u toku celog dana.

Kada je u pitanju izbor dioptrijskih stakala, u novoj optici u Nišu – Nioptik, možete se konsultovati sa optičarem/optometristom koja su sočiva najadekvatnija za vaše potrebe.

Na njihovom sajtu možete pronaći više o samom izboru dioptrijskih stakala kao i galeriju okvira iz njihove ponude.

Ponudu ove nove optike možete da pratite i na Instagrau gde možete pratiti i trenutne aktuelne promocije.

Nioptik vam nudi garanciju od 30 dana na kupovinu multifokala. Ukoliko se u tom periodu ne naviknete na multifokalne naočare, oni će vam zameniti stakla. Posebo za daljinu, posebno za čitanje. Uz raznovrsnu ponudu okvira i sunčanih naočara, kao i sočiva različitih proizvođača, postoji mogućnost plaćanja na rate čekovima građana, karticama banke Intesa ili administrativnom zabranom.

Nioptik nalazi se u ulici Vojvode Mišića 105, između Doma zdravlja i Crvenog pevca.

Za više informacija ili zakazivanje besplatne provere vida uz kupovinu naočara pozovite 018/303-263.

Nioptik

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com