Promo

Ne čekaj ponedeljak, kreni DANAS – ONE WELLNES

Ne čekaj ponedeljak. Ne čekaj sutra. Ne čekaj prvi u mesecu. Ne čekaj drugaricu. Kreni sada, kreni danas.

Period praznika, opuštanja i prejedanja je iz nas. Ukoliko ste izašli iz forme i nakupili nekoliko dodatnih kilograma, sada je pravo vreme krenuti sa vežbama i korigovanjem ishrane. Još uvek nije kasno da se pokrenete i uradite nešto dobro za zdravlje tela i duha. One Wellness & Spa u Nišu može da vam bude odličan saradnik u tome koji će vam pomoći da nađete dodatnu motivaciju.

One Wellness & Spa centar prostire se na 1000 kvadratnih metara u 3 nivoa od kojih je svaki zadužen za deo vašeg kompletnog transformisanja i opuštanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by One Wellness (@onewellnessnis)

Pored teretane opremljene najsavremenijim spravama i opremom, na raspolaganju su vam i spa centar za relaksaciju i različite vrste masaža, kao i kafić u kome možete dodatno da se opustite nakon treninga uz zdrave napitke od svežeg voća i dobru kafu.

Teretana pored savremenih mašina i modernog enterijera nudi usluge profesionalnih trenera koji su vam na raspolaganju za sve što je potrebno da znate o spravama, pravilnom vežbanju i zdravoj ishrani. Svaki program se prilagođava vašim ličnim potrebama i mogućnostima, a treneri mogu da se pohvale višegodišnjem iskustvom u radu i sa decom, profesionalnim sportistima i osobama sa posebnim potrebama, sportskim povredama kao i ljudima kojima je potrebna rehabilitacija.

Tu za vas i kao motivatori, savetnici i neko ko će i najnapornije treninge začiniti dozom zabave i pomoći vam da zavolite vežbanje i dobar osećaj posle kvalitetnog treninga. Moderno opremljeni centar, u korak je sa savremenim načinom života, nudi kardio mašine sa televizorima, radiom, priključcima za slušalice i punjenje mobilnih telefona.

Pored teretane, One Wellness nudi kompletno spa iskustvo koje će vas relaksirati posle napornog dana ili vam dati preko potrebnu energiju za novi dan pun izazova.

Ova oaza mira i opuštanja nudi različite tretmane koje možete birati prema svojim željama i potrebama. Dostupne su vam saune, slana soba, parna kupatila, bazen sa slanom vodom, tropske kiše i aroma tuševi za potpuno osveženje duha i tela.

U ponudi se takođe nalaze posebni programi masaža poput sportske koju možete koristiti posle treninga, anticelulit programa, kao i masaže za parove kada želite romantično opuštanje sa svojim partnerom u prijatnoj atmosferi.

Ukoliko želite da postanete član, možete popuniti obrazac koji se nalazi na sajtu, pozvati na broj 063/549-999, ili jednostavno otići u centar gde imate na raspolaganju info pult (sprat 0) za sva pitanja i informacije, kao i prijatan ambijent kafića za konsultacije i razgovor sa trenerom po izboru.

One Wellness & Spa centar se nalazi u ulici 21. Maj br 1 u Nišu. 

Centar je otvoren za svakog radnog dana od 6 do 22:30, subotom do 22, a nedeljom do 20 sati, tako da vreme za trening i opuštanje možete potpuno prilagoditi svojim obavezama.

Odvojite vreme za sebe i zakoračite u svako godišnje doba lepši, zdraviji i sigurniji.

ONE WELLNESS & SPA
21. Maj broj 1.
063 54 99 99
FaceBook
onewellnessnis.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com