Promo

Novi GOLF 8: Ikona mobilnosti – BROS AUTO

Novi Golf ide napred i postavlja nove standarde u digitalizaciji na putu. Inteligentni sistemi asistencije čine da svako putovanje bude ugodnije i opuštenije. U kombinaciji sa karakterističnim Golf osećajem. Novi Golf – nova generacija komfornih, inteligentnih, povezanih vozila.

Bros Auto, ovlašćeni diler i serviser Volkswagen automobila predstavlja Vam mogućnost poručivanja novog Golfa 8.  Dostupan je u više boja, a ljubitelje četvorotočkaša odradovaće brz rok za isporuku.

Novi Golf ima puno istaknutih detalja. Tri na prvi pogled:

Der neue Golf mit Innovision Cockpit (Seriennahe Studie)

Innovision kokpit

Sve zavisi od vas

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Svetlost sa IQ-om.

IQ.DRIVE: Car2X

Nagoveštaj onoga što dolazi: Car2X

Novi Golf još jednom karakteriše čitavu generaciju vozila. Sa digitalnim inovacijama, dinamičnim dizajnom i primetnom jednostavnošću korišćenja.

Digitalni komfor

Klaster instrumenata Digital kokpit prikazuje sadržaj koji je važan na standardnom ekranu u boji visoke rezolucije od 25,4 cm (10 inča).

Čeka vašu komandu: glasovna kontrola

Sa intuitivnom opcionom glasovnom kontrolom, možete koristiti svoj glas za kontrolu radija, telefona, klimatizacije i navigacije u vašem novom Golfu. Glasovnim komandama moguće je odabrati pravu stanicu, odgovarajući unos adresara ili broj telefona koji tražite.

Vaš pogled ostaje na putu pred vama.

Pratite najvažnije informacije dok gledate put: To je velika prednost opcionog head-up displeja u vašem Golfu. Vetrobransko staklo postaje ekran za projekciju koji prikazuje brzinu, poruke sistema asistencije vozaču ili savete za navigaciju.

Vidno dinamičan. Upadljiv Golf.

Golf – sa dinamičnim dizajnom: prednji deo sa uskim LED matricama sa 4 oka i novo dizajniranim Volkswagen logotipom. Sve je dosledno skladno i krajnje usklađeno – kao što je to uvek bio slučaj kod Golfa.

LED u novom svetlu

Vidljivo dinamično uvučeni duboko u prednji i bočni deo. Opciono na raspolaganju: IQ.LIGHT – LED matrična svetla sa dinamičkim „Dinamic Light Assist“ upravljanjem snopom dugog svetla, koje automatski prilagođavaju raspodelu svetlosti na putu.

Digitalni prostor iz snova

Zahvaljujući intuitivnom upravljanju dodirom, eliminisan je niz prekidača, dugmadi i tastera. Ambijentalna svetlost, sa opcionom mogućnošću za do 32 različite nijanse, stvara personalizovanu atmosferu osvetljenja. Pored svih digitalnih inovacija, naravno, ostaje tipičan Golf osećaj.

Veoma prijatno: opuštena vožnja uz diskretno osvetljenje

Bilo da je hladnija ili toplija atmosfera u boji, u osvetljenoj metropoli ili noću tamnim seoskim putem: na svakom putovanju stvarate drugačiju, pogodnu atmosferu za sebe i saputnike.

IQ.DRIVE

Standardno upozorenje o opasnosti pomaže vozaču korisnim informacijama, na primer, o blizini gradilišta ili vozila za specijalne namene. Opcioni sistem kontrole udaljenosti ACC sa funkcijom Car2X podržava vozača putem korisnih informacija i po potrebi može aktivno da interveniše u određenoj situaciji.

Prati vas. I drži ostale na distanci.

Uz opcioni „Travel Assist“ imate veoma korisnog asistenta za vozača jer pritiskom na dugme obezbeđujete udobnost u vožnji* tu je podrška u monotonim i napornim vozačkim situacijama na visokom nivou.

Održava udaljenost. I brzinu.

Opcioni automatski tempomat ACC vam pomaže da održite maksimalnu brzinu koju ste postavili kao i udaljenost do vozila ispred. Pored toga, sistem koristi navigacione podatke za podešavanje sopstvene brzine vozila na zavojima, raskrsnicama i kružnim tokovima.

VIŠE O MODELU GOLF 8

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com