Promo

Najtraženiji Audi i Volkswagen modeli na Sajmu automobila – Bros Auto

Auto kuća BROS AUTO učestvuje na ovogodišnjem sajmu automobila već trinaesti put a biće izloženi trenutno najtraženiji modeli proizvođača Volkswagen i Audi.

XIV Auto Moto Fest biće održan od 6. do 8. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Ova uspešna auto kuća iz Niša na sajmu će prikazati modele VW Golf, biće izloženi krosover-i VW T-Cross, T Roc PA i kompaktni SUV VW Tiguan PA. Uz putnička Volkswagen vozila u ponudi će biti i lakokomercijalno
monovolumensko vozilo VW Caddy Compact kao i vozila iz premijum segmenta Audi A3 SB, luksuzna limuzina Audi A6 kao i atraktivni krosover-kupe Audi Q3 Sportback.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bros Auto (@brosautosrbija)

Dosadašnja iskustva sa sajma izuzetno su pozitivna te se tome nadaju i ove godine u BROS-u.

“Uz mogućnost da posetiocima prikažemo trenutno aktuelnu ponudu vozila i da se družimo sa kolegama iz branše, učešće na sajmu nam je neretko koristilo i u nalaženju novih klijenata. Zato pripremama za sajam pristupamo veoma ozbiljno jer želimo da novim klijentima pružimo ono najbolje”, kažu za Niške Vesti ovi izlagači.

Ono što ovi izlagači posebno izdvajaju jesu atraktivni popusti za lagerska vozila uz brze procedure odobrenja finansiranja po povoljnim uslovima-

Iako je poslednjih godina bilo puno problema kod isporuke vozila, ovi izlagači i prodavci nemaju taj problem.

“Uz veliki broj vozila na lageru, potencijalni kupci uvek imaju mogućnost poručivanja vozila po sopstvenim željama uz rokove isporuke koji se u zavisnosti od modela kreću od dva do šest meseci”.

Globalno, zadnjih par godina postojao je trend rasta cena novih automobila koji je uslovljen pre svega inflacijom ali i tehnološkim unapređenjem vozila u smislu redukcije potrošnje, emisije štetnih gasova i težnje proizvođača da svi modeli automobila od najosnovijih nivoa opreme budu bogato opremljena pre svega sistemina aktivne i pasivne bezbednosti.

Primetno je takođe da se situacija po pitanju cena vozila u zadnjih par meseci normalizovala, kažu u BROS AUTU.

“Za svaki niški sajam automobila pa tako i za vreme trajanja ovog svim zainteresovanim posetiocima smo spremili dodatne pogodnosti u vidu popusta, atraktivnih uslova finansiranja nabavke vozila za pravna i fizička lica kako putem lizinga tako i putem namenskih auto-kredita”.

Foto: BROS AUTO

Mnogi kupci danas pribegavaju kupovini polovnih vozila, ipak u BROS-u imaju objašnjenje zašto je ipak bolje kupiti novi automobil.

“Sva nova vozila su pre svega obuhvaćena višegodišnjom garancijom i koja kao takva svojim korisnicima  obezbeđuju pouzdanost u eksploataciji i dugoročno gledano najminimalnije i predvidive troškove redovnog održavanja. Uz pouzdanost sva nova vozila svojim putnicima nude i najviši nivo bezbednosti na osnovu najrazvijenijih sistema asistencija kojima su opremljena. Još jedan od razloga koji idu u prilog nabavke novog automobila jeste taj što svi novi automobili sadrže i značajno efikasnije motore u smislu ne samo smanjenja potrošnje već i znatno manje emisije štetnih gasova i manjeg ekološkog uticaja na okolinu”, kažu u BROS AUTU.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bros Auto (@brosautosrbija)

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

 

BROS AUTO

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com