Društvo

Milica najlepša hostesa, Aleksandar mister Sajma automobila

Direktorka Turističke organizacije Niša Dragana Božić proglasila štand koji je imao najraznovrsniju ponudu - CAR BOX

Milica Zdravković sa štanda Bros Auta je najlepša hostesa ovogodišnjeg Sajma automobila dok je Aleksandar Stojiljković mister sajma, kao najlepše ih je proglasila direktorka Turističke organizacije Niša Dragana Božić koja im je uručila poklone ove organizacije.

Milici je ovo prva godina kako učestvuje kao hostesa na sajmu. Ona je pomagala u prodaji automobila na štandu Bros Auta. Ova prelepa NIšlijka ima još samo nekoliko ispita da završi Pravni fakultet, a ovim izborom je dokazano još jednom da lepota ide uz intelekt i to se najbolje slaže, baš kao u Milicinom slučaju.

Aleksandar Stojiljković je već dokazani “lepotan” niškog sajma jer mu je ovo druga titula, pored one od prošle godine. Aleksandar je prodavac ma štandu Car Box, a ovaj skromni mladić je bio iznenađen da je izbor ponovo pao na njega.

Mlade Nišlijke koje su pomagale na štandovima su sve mogle da ponesu titulu najlepše.

Auto kuća Car Box dobila je i nagradu, tačnije menadžerka Brankica Krstić za najsveobuhvatniju ponudu na sajmu. Nagradu Turističke organizacije uručila je direktorka Dragana Božić.

Dragana Božić, direktorka TON-a i Brankica Krstić, menadžerka Auto kuće Car Box

“Ova manifestacija pomaže lepšoj turističkoj slici grada. Prethodna tri dana u goste su nam došli da sajam obiđu prijatelji iz Bugarske, Makedonije i iz svih gradova ovog našeg južnog regiona. Najveća privredno-turistička manifestacija u uvom delu Srbije još jednom je dokazala da treba da je negujemo kao brend grada i da možda naredne godine i njeno trajanje bude duže a ne samo tri dana”, rekla je na proglašenju Božić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Da niste bili malo više subjektivni,tj pod moranjem da ih izaberete.Ne bi se reklo da su najlepši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com