Politika

Niški SPS pruža punu podršku osnivanju velikog Pokreta za narod i državu

Gradski Odbor Socijalističke partije Srbije u Nišu pruža punu podršku osnivanju velikog Pokreta za narodn i državu koji je najavio predsednik republike Aleksandar Vučić.

Saopštenje za medije prenosimo u celosti.

“U sklopu poslednjih događanja i raznih natpisa u medijima, kada je SPS u pitanju, niški socijalisti pružaju punu podršku osnivanju Velikog pokreta za narod i državu koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani nacionalne i državne interese.

Uzimajući u obzir sve one izazove u kojima se Srbija nalazi, pozivamo sve političke aktere da se izdignu iznad ličnih i partikularnih partijskih interesa, da se smanje tenzije u društvu, da svi zajedno radimo na unutrašnjem dijalogu i nađemo nacionalni konsenzus oko najvažnijih pitanja, a to je sasvim sigurno pitanje Kosova i Metohije, života naših ljudi, njihove imovine i kulturne i verske baštine.

Niški socijalisti će dati pun doprinos jačanju unutrašnjeg dijaloga, uvereni da će sinergija koju će pokret dati, prepoznati narod i pružiti podršku da i u narednim godinama sačuvamo naše nacionalne interese, teritorijalni integritet i svoju nezavisnost. Za nas je Srbija pre svega i iznad svega.

Iako svesni svoje političke vrednosti, mi se još jednom stavljamo u funkciju Srbije i naših gradjana, stavljajući interese Srbije ispred interesa SPS i pozivamo naše koalicione partnere da započnemo pregovore oko lokalnih izbora.

Ne želimo da tražimo pomoć ino faktora, ne tražimo pomoć ni od koga. Tražimo podršku našeg naroda iz kog smo potekli”, piše u saopštenju niških socijalista gde je potpisan Prof.dr Igor Novaković, predsednik GrO SPS Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Valjda će doći i taj dan kada će SPS pasti ispod cenzusa i uliti se u SNS. Koji su to likovi i u čemu se sastoji njihov program a razlikuje se od programa našeg voljenog Predsednika?

    1. …nema razlike, i SNS i SPS imaju zajedničku agendu a to je pljačkanje i uništavanje Srbije

  2. Pa oni nisu potekli iz naroda kao ostale stranke, oni su potekli iz Saveza Komunista Srbije a Savez Komunista Srbije je proisteko iz Saveza Komunista Jugoslavije a SKJ je proisteko iz Komunisticke Partije Jugoslavije, koja je potekla od skolovanja protivnika jugoslovenskih i srpskih interesa, nelegalnih agenata od strane Kominterne. Medju njima i Josip Broz koji je ubijao Srbe u prvom sv.ratu i kasnije. Znaci potekli su iz politicke nelegalne sekte.
    Ostale stranke u Srbiji i Jugoslaviji su proistekle od intelektualaca i iz naroda a oni su potekli od ulizivaca i besposlicara koje su posle instalirali i stvorili sistem koji vlada danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com