Promo

Nega očiju kao najbolja prevencija – OPTIKA LUX OPTIC

Zdravlje se može vidite u očima

“Oči su ogledalo duše” – glasi stara izreka.

Zahvaljujući očima, opažamo svet i upoznajemo se sa onim što nas okružuje.  Od svih organa u ljudskom organizmu, zauzima posebno mesto. Emocije i zdravlje moguće je videti u nečijim očima. Oči su naš prozor u svet i zato o njima treba brinuti na vreme. U optici LUX Optic svakog radnog dana BESPLATNO možete proveriti vid od 10 do 13 i od 17 do 19 sati i to bez zakazivanja.

Oftalmolozi sa višegodišnjim iskustvom uz pomoć kompjuterkog aprata, odrediće Vam dioptriju, izmeriti očni pritisak i pomoći da izaberete okvir koji odgovara Vašem licu i potrebama.

Postupak ne traje dugo i potpuno je bezbolan.

Visok očni pritisak, ukoliko se ne drži pod kontrolom, može dovesti do slabljenja očnog živca i gubitka vida koji izaziva glaukom.

U Optici LUX OPTIC koja se nalazi u samom centru Grada, u ulici Voždovoj 51, pored pregleda, proizvodnje stakala i sočiva, možete naći veliki izbor okvira svih svetskih proizvođača, sunčanih naočara sa dioptrijom i bez, sa kojima ćete uvek biti upadljivi i prepoznatljivi gde god da se pojavite.

Na istom mestu možete kupiti i sredstva za svakodnevno održavanje stakala i kapi koje sprečavaju iritaciju oka izazvanom gledanja u računar, što je postalo naša svakodnevnica.

Nega očiju u zimskom periodu je takođe važna, što podrazumeva da se oči treba zaštiti i u tom periodu kada se sunce nalazili niže na nebu i pod drugačijem uglom nego leti.

Vaš omiljeni model naočara možete upotpuniti držačima/ lančićima koji su postali neizostavni modni detalj, a tu su i futrole raznih dezena i materijala koje će se savršeno slagati uz vašu tašnu i okvir.

Odloženo plaćanje administrativnom zabranom preko platnog spiska na rate i čekovima građana.

BRINITE O VAŠIM OČIMA NA VREME!

Optika LUX OPTIC
018/ 514 – 850

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com