Promo

Otkrivamo kako da kupite naočare za vid za samo 2.990 dinara i koje druge akcije vas očekuju u Nišu

Dok u prodavnicama cene vrtoglavo rastu i svaki dan se suočavamo sa novim poskupljenjima, napokon stižu i neke lepe vesti. Samo u Dioptinim radnjama u Nišu, na adresi Kazandžijsko sokače 19 i u Delta Planet centru, kupce očekuju odlične akcije kada se radi o ponudi dioptrijskih ramova i stakala, kontaktnih sočiva, ali i naočara za sunce sa dioptrijom.

Akcija 1: Dioptrijski ram, stakla i pregled vida za 2990 dinara

Ukoliko su vam potrebne nove naočare za vid, požurite i iskoristite promotivnu akciju do 10. jula i za samo 2990 dinara kupite Da Vinči dioptrijski ram sa staklima, uz uključeni pregled vida. Ovaj promotivni paket traje do isteka zaliha, a iz Dioptinih radnji saznajemo da za istim vlada veliko interesovanje Nišlija.

 

Akcija 2: 30% popusta na dioptrijska stakla

Uz kupljen dioptrijski ram, do 10. jula,očekuje vas čak 30%popusta na OpenVision stakla. Pored vrhunskog kvaliteta, ova stakla obezbeđuju optimizaciju širine vidnog polja i posebno se preporučuju korisnicima koji imaju poteškoća u navikavanju na naočare za vid.

Akcija 3: Naočare za sunce sa dioptrijom od 3490 dinara

Početak leta je vreme kada tradicionalno vlada veliko interesovanje za ovu akciju. Ukoliko i vi želite da spojite estetiku i praktičnost, zaštitu od sunca i dioptriju, iskoristite akciju koja traje do 31. jula. Cena od 3490 dinara se odnosina par dioptrijskih stakala, bez rama.

Akcija 4: BioTrue akcija, 30+10 komada kontaktnih sočiva

Ali to nije sve… za sve one koji nose kontaktna sočivaorganizovana jeBioTrue akcija u okviru koje uz kupovinu kutije od 30 komada dobijaju na poklon još 10 komada. Kao i prethodna, akcija traje do 31. jula.

Verujemo da su navedeni popusti i benefiti i više nego dovoljan motiv da posetite niške Diopta radnje na adresi Kazandžijsko sokače 19 i u Delta Planet centru i uverite se u odličnu ponudu.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Zdravlje vaših očiju je uvek na prvom mestu!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com