DruštvoZdravlje

Nabavljeni reagensi za Kardiohirurgiju, lekari operisali i ovaj vikend

Niškoj Kardiohirurgiji obezbeđeni su reagensi u četvrtak, a vikend iza nas bio je, kao po običaju radan za lekare na toj Klinici.

Niški kardiohirurzi operisali ovaj vikend ukupno 6 pacijenata, od ukupno 16, kako bi nadoknadili prekid.

Kako najavljuju, ostali pacijenti biće operisani do kraja naredne nedelje kako bi se očistila lista zakazivanja. Direktor Klinike, dr Dragan Milić se na svom fejsbuk nalogu zahvalio na podršci i RFZO na ekspeditivnosti.

“Ovaj post dugujem svim našm prijateljima na socijalnim mrežama, građanima ne samo Niša već i cele Srbije, kao i našim ljudima iz dijaspore, bivšim i sadašnjim pacijentima Klinike koji ste svojom energičnom podrškom našoj klinici, komentarima i zahtevima, predlozima i izrazavanjem nezadovoljstva doveli do toga da su nadležni sproveli javnu nabavku za reagense koje nam je uskratila Uprava UKC Niš nikada brže i nikada efikasnije. Javna nabavka je trajala samo 1 dan?!? Hvala RFZO na neviđenoj ekspeditivnosti. Sve se može kada se hoće…

Reagensi su isporučeni u cetvrtak našoj klinici i mi smo odmah počeli sa radom… Radili smo i ovaj 24. vikend po redu kako bi nadoknadili prekid koji nam je bio nametnut. Za tih 7 dana koliko nismo operisali ukupno je 16 bolesnika došlo spremno za kardiohiruršku operaciju. 6 bolesnika je operisano ovog vikenda a svi ostali ce biti operisani do kraja naredne nedelje čime će se opet očstiti lista zakazivanja…

HVALA VAM za podršku. Bez vas ovo ne bi bilo moguće…. Hvala i u ime naših bolesnika.

Svi zajedno možemo mnogo, gotovo sve….Pozdrav od ekipe koja je danas radila vanredno…. “, napisao je direktor kardiohirurgije dr Dragan Milić.

“Snaga naroda je uvek veća od snage onih koji odlucuju” – Wael Ghonim

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. ” Bog na nebu, Kum na zemlji” – Stara Srpska izreka.
    Višnjić mlađi nije valjao
    Perišić nije valjao
    Nešto se tu ne poklapa, Kumstva mu traju kraće od kutije cigareta.
    Ne verujem da bi kumstva sklapao iz interesa, to ne liči na njega 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com