Politika

Milić: Imaćemo našu nišku “autohtonu” priču, opozicija hoće saradnju a do sada nam niko nije dao podršku

Danas je operaciona sala na niškoj Kardiohirurgiji prazna jer su operacije trenutno na čekanju zbog nedostatka reagensa, o čemu smo pisali.

Uprava UKC Niš je za TV Nova rekla da će sutra dostaviti ovoj klinici potrebne reagense. Pacijenti čekaju sada taj trenutak a direktor klinike Prof. dr Dragan Milić za ovu televiziju kaže da se nada da to nije još jedna “laž”.

Direktor Milić je u živom uključenju u dnevnik TV Nova  komentarisao kako on vidi ovaj problem sa nedostatkom reagenasa, sumnjajući da je sve povezano sa njegovom najavom da će na predstojećim lokalnim izborima formirati grupu građana, izlazi na izbore da kako kaže odmeri svoju političku snagu. On najavljuje neće se privoleti nikome, ko ne podrži plan i program koji će biti predstavljen.

Na pitanje novinarke da li ga je opozicija kontaktirala i pozvala na saradnju, Milić jasno odgovara.

“Imali smo sastanak sa gospodinom Mikijem Aleksićem i prvim čovekom niške opozicije. Oni su od nas tražili stav i mi smo bili jasni – Idemo na lokalne izbore posebno i samostalno kao grupa građana. Želimo našu, nišku atohtonu priču. Do sada se pokazalo da je uvek daljinski u Beogradu i baterije su u Beogradu, mi to ne želimo, želimo da odlučujemo sami o svom gradu”, rekao je Milić.

On dalje komentariše kako sada i niška opozicija želi da se oni privole njima, ali i dodaje kako prethodnih meseci niko od njih nije dao nikakvu podršku njihovom radu i zalaganju na klinici gde je bilo puno problema istrajati u nameri da se očiste liste čekanja. Nakon napornog rada i odličnih rezultata, usledile su krivične prijave i optužbe, laži, kaže Milić.

“Niko od opozicije tada nije rekao, ovo je nepravda, ovo ne treba ovako. dajte da damo kardiohirurzima podršku”.

Na pitanje novinarke da li bi ta “autohtona samostalna niška opcija” mogla da isključi bilo kakvu saradnju sa naprednjacima.

“Mi smo kardiohirurgija koja pokriva opseg od 250 kilometara teritorije u krug i kod nas se leče sve političke opcije,  pozicija i opozicija. Mi da mislimo da je neka struja dobra mi bi se njima priključili. Niški naprednjaci su razorili naš grad i grad ne postoji kao normalan grad, veliki. Nemamo ulicu koja nema barem jednu rupu i naše saradnje sigurno sa sadašnjim naprednjacima neće biti. Mi ćemo biti otvoreni za onu političku grupu, iz opozicije naravno ali i ostalih koji budu podržali  naš plan i program a to je ukidanje Oka soklolovog, ukidanje ovih besmislenih ograda koje postoje, izgradnju instituta…biće plan i program i ko god podrži sve to imaće našu podršku”, završio je direktor Kardiohirurgije UKC-a Niš za TV Nova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. У име стотину аутохтоних Нишлија безрезервна подршка Др Милићу. Само напред храбро и достојанствено – већина грађана Вас подржава.

    1. Odakle ti je deda? Autohtoni Nišlija..
      Piše se ćirilica i odmah se automatski postaje pametan..

  2. Može biti da gospodin Stoiljkovic nije autohtoni nišlija, ali verujem da jeste nišlija. Ali ne verujem da ste vi pravi Srbin pišto se na čoveka koga sigurno ne poznajete, a pri tom ničim izazvani, bacate iskeženi, puni mržnje i besa. Baš onako seseljevsko-vucicebskim zakrvavljenim ocima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com