Promo vesti

Na klik do željene lokacije – EKO TAXI

EKO TAXI prevoznik je svih Nišlija! Ono što sugrađani dobro znaju jeste da EKO TAXI nudi vrhunsku profesionalnu uslugu prevoza i maksimalan ekološki pristup!

Vozni park EKO TAXIJA čine najnoviji modeli ekoloških hibridnih vozila, u kojima je higijena i udobnost putnika imperativ! Ono što se ne dovodi u pitanje, jesu ljubazni i pouzdani vozači sa višegodišnjim iskustvom.

EKO TAXI

A kako bi svojim sugrađanima pružili što bolje iskustvo, EKO TAXI jedan je od retkih prevoznika koji nudi mogućnost naručivanja vozila uz pomoć precizne i pouzdane aplikacije!

EKO TAXIJU ste VI i vaše vreme prioritet, zbog toga brzina i preciznost odaziva su nešto po čemu su dobro poznati.

Jednostavnost korišćenja aplikacije i mogućnost naručivanja vozila, na tačnu adresu uz pomoć lokacije, stvoriće vam osećaj ličnog prevoznika i pravog prijatelja koji je uvek tu kada vam je potrebno.

Uz to, zaboravićete na telefonske pozive i centralu, jer svoje vozilo možete naručiti, bukvalno u svakom trenutu sa svakog mesta!

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da nema čekanja – ne čekate ni vi vozilo, niti vozač čeka vas! Kada je vozilo na traženoj lokaciji, aplikacija će vam javiti!

EKO TAXI
Kada sve ovo spojite u jedno dobijate pravog prijatelja – EKO TAXI, koji brine o svemu što je bitno: o vašem gradu, o vašoj udobnosti i vašem vremenu!

Mobilna aplikacija vam je dostupna za besplatno preuzimanje na Gugl Plej prodavnici. PREUZMITE APLIKACIJU

EKO TAXI
018/309-700
060/065/069
330 9000
www.ekotaxinis.co.rs
FACEBOOK

 

EKO TAXI, JER VOLIM SVOJ GRAD!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com