Društvo

Mobilna aplikacija EPS-a ‘Uvid u račun’ dostupna potrošačima

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju EPS "Uvid u račun", putem koje će domaćinstva i mali kupci imati mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju EPS “Uvid u račun”, putem koje će domaćinstva i mali kupci imati mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija EPS-a “Uvid u račun” dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama.

“Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga EPS-a. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju”, kazao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.

Istovremeno, kako je dodao, broj korisnika portala EPS-a “Uvid u račun” je u konstantnom porastu.

“Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga”, rekao je Stanić.

Podsetio je i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. I, naravno, ne funkcioniše. Samo naivni i zatucani se pale, kad ono – duplo golo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com