Promo

Koristim EKO TAXI, jer volim svoj grad!

Vrhunska profesionalna usluga prevoza i maksimalan ekološki pristup čine EKO TAXI jedinstvenim prevoznikom u našem gradu! Vozeći se EKO TAXIJEM dobijate udobnu i sigurnu vožnju, doprinoseći očuvanju životne sredine!

Vozni park EKO TAXIJA čine najnoviji modeli ekoloških hibridnih vozila, kojima vas iskusni i profesionalni vozači brzo i sigurno voze do željene destinacije.

EKO TAXI

Unutrašnjost vozila je uvek uredna i čista, jer higijena je imeprativ, a u svakom imate besplatan wi-fi internet tokom cele vožnje, koji možete koristiti koliko god je to vama potrebno.

Vi birate svoje vozilo!

Zarad vašeg komfora i udobnosti, po potrebi, EKO TAXI dolazi po vas i većim vozilima i džipovima, što je posebno bitno ukoliko imate mnogo stvari ili se odlučite na dalje putovanje.

A kada su dalja putovanja u pitanju, za EKO TAXI ne postoje nemoguće destinacije. Širom Srbije, na letovanje, zimovanje na planini ili čak do drugih država, vaše je da kažete destinaciju i opustite se u komfornim i prostranim ekološkim vozilima.
EKO TAXI

Ono što posebno treba naglasiti jeste jednostavnost kada želite da naručite svoje vozilo. U bilo kom trenutku dostupni su vam ljubazni operateri u centrali, a postoji mogućnost poziva viberom. A EKO TAXI je jedan od retkih prevoznika koji je za vas kreirao preciznu i pouzdanu aplikaciju. U samo nekoliko klikova vozilo stiže u najkraćem mogućem roku!!!

Pored svega toga u EKO TAXIJU nastoje i da vam olakšaju plaćanje. Pored plaćanja u kešu, EKO TAXI jedini nudi mogućnost plaćanja svim platnim karticama!

EKO TAXI
Kada sve ovo spojite u jedno dobijate pravog prijatelja – EKO TAXI, koji brine o svemu što je bitno: o vašem gradu, o vašoj udobnosti i vašem vremenu!
EKO TAXI
018/309-700
060/065/069
330 9000
www.ekotaxinis.co.rs
FACEBOOK

 

EKO TAXI, JER VOLIM SVOJ GRAD!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com